Stellaris Ücretsiz Oluyor! Fırsatı Kaçırmayın

5 gün yetecek mi bakalım...

stellaris ücretsiz

Paradox‘un çok sevilen oyunu Stellaris için mutlu edici bir haber geldi. Bir zamanlar Twitch ve Youtube kanallarının severek izlenen oyunu, yüksek fiyatı yüzünden bir çok oyuncu tarafından oynanamamıştı. Oynama hasretiyle yanıp tutuşan oyuncular için 4. Yıldönümü vesilesiyle bir fırsat sunuldu. Stellaris ücretsiz olarak 5 gün boyunca oynanabilecek. Şimdi gelin ayrıntılara geçelim.


İlginizi Çekebilir: Assassin’s Creed Kronolojik Sıra ile Çıksaydı?


Stellaris Ücretsiz Oluyor!

Videoda da belirtildiği üzere Stellaris oyunu bugünden itibaren (12 Mayıs) pazar günü (17 Mayıs) tarihine kadar ücretsiz olarak oynanabilecek. Ücretsiz Haftasonu diye belirtilen ancak yalnızca haftasonu sonu değil 5 gün boyunca ücretsiz olacağını hatırlatalım. Zaman kaybetmeden oyunu kütüphanenize ekleyin.

Oyunun çıkışının 4. yıl dönümü kutlaması amacıyla oyunculara bu fırsatı sunan geliştirici Paradox’un, ücretsiz sürecin ardından indirim yapması da beklentiler arasında.

Stellaris Ücretsiz olarak oynamak için bu link üzerinden Steam sayfasına giderek kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Stellaris Nasıl Bir Oyun?

Stellaris Paradox Development Studio tarafından geliştirilen ve Paradox Interactive tarafından yayımlanan 4X strateji oyunu. Stellaris’in oynanışı uzayı keşfetme, imparatorluk yönetme, diğer uzay medeniyetleriyle diplomasi yapma ve savaşma üzerine kuruludur. 9 Mayıs 2016 tarihinde dünya genelinde Microsoft Windows, OS X, ve Linux işletim sistemleri için çıkmış, çıkış sonrası 24 saat içerisinde 200 bin adet satarak rekor kırmıştır. Oyunun ayrıca Leviathans, Utopia, Synthetic Dawn, Apocalypse, Distant Stars adında 5 farklı eklentisi de vardır.

Stellaris gerçek zamanlı strateji oyunudur. Oyuncu 2200 yılında başlamak üzere uzay gemilerini kontrol eder. Oyun içerisinde savaş anlık kararlara değil, daha öncesinde yapılan hazırlığa ve stratejiye bağlı olarak gelişim gösterir. Uzayda diğer ırklarla müttefik olunabilir veya ticaret yapılabilir. Oyunun başında oyuncu ırkını, ırkının prensiplerini ve teknolojik tercihlerini belirler.

Oyunda farklı nüfuslar ve bu nüfusların farklı öne çıkan özellikleri bulunur, bazı imparatorluklar askeri odaklı olmaları sebebiyle diplomasi yapamayabilirler, bazı imparatorluklar prensipleri çerçevesinde barışçıl bir doğaya sahip olup savaş açamayabilirler.


İlginizi Çekebilir: PS5 Tanıtım Tarihi Ortaya Çıkmış Olabilir


Sizlerin de konuyla alakalı fikirleriniz varsa hemen aşağıda bulunan yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz. Ayrıca Facebook ve Twitter adreslerimizi takip ederek oyun gündeminden anlık olarak haberdar olabilirsiniz.

Exit mobile version