Steelrising İçeriği Cagliostro’s Secrets Yayınlandı

Steelrising macerası devam ediyor...

Steelrising İçeriği Cagliostro's Secrets Yayınlandı

Steelrising içeriği Cagliostro’s Secret, bu hafta itibarıyla yayınlandı. Hikayeye derinlik katacak ve oyuna yeni düşmanlar, silahlar, kostümler ve çok daha fazlasını ekleyecek olan içeriğin detayları haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Dying Light 2 için X-Ray Özelliği Getirildi


Spiders tarafından oynanışı Soulsborne oyunlarından esinlenilerek geliştirilmiş olan Steelrising, Nacon tarafından 2021 yılının Temmuz ayı içerisinde duyurulmuştu. Haziran ayı içerisinde satışa sunulması hedeflenmiş olsa da, ertelenerek Eylül ayı içerisinde PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için satışa sunulmuştu.

1789 yılının Paris şehrinde geçen oyunun hikayesine göre, Fransız Devrimi Kral XVI. Louis’in mekanik ordusu ile bastırılıyor. Biz ise, esasen kraliçeyi koruması için tasarlanmış olan Aegis rolünde olacak ve tarihin seyrini değiştirmeye çalışacağız. Devrimin kaderi ise bizim ellerimizde.

Steelrising İçeriği, Bu Hafta İtibarıyla Yayınlandı

Bu hafta içerisinde bir duyuru yapan Nacon ve Spiders, oyunun genişletme paketi Cagliostro’s Secrets’ı yayınladılar.

Ana senaryoda Bastille görevini tamamlamanız durumunda erişebileceğiniz bu içerik, oyunun Bastille sürümünün içeriğinde bulunuyor iken bağımsız olarak da satın alınabiliyor.

İçerikte ayrıca Hopital Saint Louis adıyla yeni bir bölüm, kralın ajanı Comte de Cagliostro rolünde olacağınız ana görev, beş silah, bir boss, birkaç yeni düşman ve mevcut düşmanların varyasyonları, iki yeni karakter ve belirli bölümleri yeniden ziyaret edeceğiniz yeni yan görevler bulunacak.

Steelrising Sistem Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version