Steam’de Geçen Haftanın En Çok Satanları: 5 – 11 Eylül

Forza Horizon 4 sürpriz bir geri dönüş yaptı!

Steam’de geçen haftanın en çok satanları listeleri güncel olarak yayınlanmaya devam ediliyor. Geride kalan son haftaya ilişkin olarak Valve tarafından yayınlanan listelerin bu yenisinde, bakalım bizleri nasıl bir sıralama karşılıyor? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Valve, Steam Deck için Uzun Vadeli Planlar Yapıyor


5 – 11 Eylül 2022 tarihleri arasını kapsayan güncel listenin zirvesinde yine bir değişiklik yaşanmış değil. Ne var ki, bizleri şaşırtmayacak şekilde, geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi önemli değişikliklerin yaşandığı bir tablo ile karşı karşıya olduğumuzu görebiliyoruz.

Forza-Horizon-4s-Triumphant-Return-and-RDR2-Soar-Steam

Steam’de Geçen Haftanın En Çok Satanları Listelendi

  1. Steam Deck
  2. Forza Horizon 4
  3. Red Dead Redemption 2
  4. Marvel’s Spider-Man Remastered
  5. NBA 2K23
  6. Cult of the Lamb
  7. Disney Dreamlight Valley
  8. Forza Horizon 5
  9. Titanfall 2
  10. Elden Ring

Steam Deck cihazının aman vermeden zirveyi bir kez daha savunduğu haftada, güncel listede büyük değişikliklerin yaşanmaya devam ettiğini görebilmek mümkün oluyor Öyle ki Destiny 2: Lightfall genişletme paketinin Annual Pass ile artık ilk onda yer almadığını görüyoruz. Yerine, ilk ona geri dönüş yapan Forza Horizon 4 yerleşmiş durumda.

Bir önceki haftanın son sırasında yer alan Red Dead Redemption 2, Rockstar Games şirketinin desteğini kesme açıklamasından sonra, yedi basamak birden çıkarak üçüncü sırada yer aldı.

Dördüncü sırada herhangi bir değişiklik yaşanmamış iken, NBA 2K23 oyununun çıkışı ile listeye beşinci sıradan giriş yapmış olduğunu görüyoruz. Geçtiğimiz haftanın yedincisi olan Cult of the Lamb altıncı sıraya yükselmiş ve yeni çıkan Disney Dreamlight Valley, yedinci sıradan listeye giriş yapan bir diğer oyun olmuş.

Güncel liste ile ilk ona daha geri dönüş yapan iki oyun daha var. Bunlardan biri tanesi sekizinci sıradaki Forza Horizon 5 ve son sıradaki Elden Ring. Titanfall 2 de yeri değişmeyen bir diğer oyun olarak karşımıza çıkıyor.

Exit mobile version