Steam’de Geçen Haftanın En Çok Satanları: 3 – 9 Ekim

En çok satanlar listesinde sirkülasyon devam ediyor...

Amerika menşeli şirket Valve tarafından Steam’de geçen haftanın en çok satanları ile ilgili güncel bilgilendirme listeleri yayınlanmaya devam ediliyor. Bakalım geride bıraktığımız yedi günde, oyuncular hangi oyunlara ilgi göstermişler? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Modern Warfare 2 Çıkış Fragmanı Yayınlandı


3 – 9 Ekim 2022 tarihleri arasını kapsayan listenin zirvesinde yine bir değişliğin olmadığını görüyoruz. Ne var ki, bizleri şaşırtmayacak şekilde, geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi önemli değişikliklerin yaşandığı tabloların bir yenisi daha karşımızda duruyor.

p6DbNxS2zsFyjPdYLYeipX-1200-80

Steam’de Geçen Haftanın En Çok Satanları Listelendi

  1. Steam Deck
  2. Steam Deck Docking Station
  3. EA SPORTS FIFA 23
  4. Need for Speed Heat
  5. Marauders
  6. Cyberpunk 2077
  7. Grounded
  8. EA SPORTS FIFA 23
  9. Call of Duty: Modern Warfare 2
  10. Slime Rancher 2

Sizin de görebileceğiniz üzere Steam Deck, geçtiğimiz hafta içerisinde ilk sıranın yanı sıra yerleştirme istasyonuyla ikinci sıraya da oturmuş durumda. Bir önceki üçüncü sırada bulunan Need for Speed Heat ve dördüncü sırada yer alan standart sürüm FIFA 23 oyunu, güncel listede yer değiştirmişler.

İlk onun beşinci sırasında Marauders bizi karşılıyor iken, bir önceki haftanın beşincisi olan Cyberpunk 2077 de bir basamak aşağıya inmiş ve altıncı sıraya yerleşmiş. Grounded ise tam sürümünün çıkışının ardından listeye geri dönenlerden bir tanesi oldu.

İlk on sıranın son üç basamağına baktığımızda, FIFA 23 oyununun bir başka sürümü ile karşılaşıyoruz. Benzer bir durum yeni çıkacak Call of Duty: Modern Warfare 2 için de geçerli olup, son sırada ise bir önceki haftanın yedincisi olan Slime Rancher 2 bulunuyor.

Exit mobile version