Steam’de Geçen Haftanın En Çok Satanları: 12 – 18 Eylül

PlayStation oyunlarının mesken tuttuğu bir listeyle karşı karşıyayız...

Steam’de geçen haftanın en çok satanları listeleri güncel olarak yayınlanmaya devam ediliyor. Geride kalan son haftaya ilişkin olarak Valve tarafından yayınlanan listelerin bu yenisi, neredeyse tamamıyla yeni diyebiliriz. Ayrıca PlayStation oyunları da gövde gösterisi yapıyorlar. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Hogwarts Legacy PlayStation İçeriği, 1 Yıllığına Özelmiş


12 – 18 Eylül 2022 tarihleri arasını kapsayan güncel listenin zirvesinde yine bir değişiklik yaşanmış değil. Ne var ki, bizleri şaşırtmayacak şekilde, geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi önemli değişikliklerin yaşandığı bir tablo ile karşı karşıya olduğumuzu görebiliyoruz.

call-of-duty-modern-warfare-2nin-sistem-gereksinimleri-belli-oldu-634a942cadc7bf641229da2ed76b6932

Steam’de Geçen Haftanın En Çok Satanları Listelendi

Steam Deck cihazının aman vermeden zirveyi bir kez daha savunduğu haftada, Marvel’s Spider-Man Remastered ve NBA 2K23 oyunlarının ilk ona halen tutunabildiklerini görüyoruz.

Her ne kadar güncel liste bir öncekine göre farklılık gösterse de, birkaçı hariç geri dönüşlerin oldukları da gözlerden kaçmıyor. Mesela bunlardan ilki Cyberpunk 2077. Yakın bir zaman önce duyurulan genişletme paketi, açık dünya aksiyon-rol yapma oyununun yeniden popüler olmasını ve ikinci sıradan ilk ona geri dönmesini sağlamış.

Üçüncü ve dördüncü sıralarda Call of Duty: Modern Warfare 2 bizi karşılıyor. Ancak bu herhangi bir yazım hatasından ziyade, Steam mağazasının aynı oyunun sürümlerini bağımsız olarak katalogladığı için böyle bir sonuç ortaya çıkmış. Ne yazık ki askeri temalı oyunun bizim bölgemizde normalinden çok çok pahalı bir fiyata satıldığını üzülerek söylemek durumundayız.

NBA 2K23, bir önceki hafta olduğu gibi yine beşinci sırada bizleri karşılıyor. God of War altıncı, geçtiğimiz hafta satışa sunulmuş ve ilk günden de Game Pass servisine eklenmiş olan Metal: Hellsinger ise yedinci sıradan listeye giriş yapmış.

İlk onun son üç sırası ise yine PlayStation 4 ve PlayStation 5 için çıkmış olan oyunlara ait. Epic Games ve Steam mağazalarına gelen platforma özel ilk oyun olma özelliğini taşıyan Horizon: Zero Dawn – Complete Edition sekizinci ve ikinci oyun olma özelliğini taşıyan Days Gone ise dokuzuncu sırada bizi karşılıyor.

Geçtiğimiz haftanın dördüncüsü olan Marvel’s Spider-Man Remastered, altı basamak gerileyerek, listenin son sırasına tutunmuş durumda. Görünen o ki oyuncuların oyuna ilgisi birazcık azalmış. Bakalım önümüzdeki hafta bu durum ne şekilde değişecek. Hep birlikte göreceğiz.

Exit mobile version