Steam’de Xbox Game Studios Oyunları İndirime Girdi

Uygun fiyata oyun almak isteyenler için...

Steam’de Xbox Game Studios Oyunları İndirime Girdi

Steam’de Xbox Game Studios indirim kampanyası başladı. Dijital oyun mağazaları arasında en çok tercih edilenlerin arasında önemli bir yere sahip olan Steam, Microsoft oyunlarını sevenlerin ilgisini çekebilecek bir hamlede bulundu. Oldukça geniş bir yelpazeyi kapsayan kampanyada, seçili oyunlar uygun fiyatlara indiler. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: Epic Games’in Ücretsiz Oyunları İndirmeye Açıldı (7 Nisan)


Steam’de Xbox Game Studios Oyunları için İndirim Kampanyası

Valve dijital oyun mağazası Steam, oyunculara birbirinden uygun fırsatlar sunmaya devam ediyor. Dün itibarıyla yayıncılığı Xbox Game Studios tarafından yapılan oyunlar genelinde birkaç gün sürecek yeni bir kampanya başlattı. 15 Nisan 2021 tarihinde son bulacak olan kampanya kapsamında, tam sürüm oyunlar, indirilebilir içerikler ve oyun müzikleri dahil % 10 ile % 80 arasında değişen oranda indirimler söz konusu.

Buradan ulaşabileceğiniz sayfaya bakacak olursak, ilk dikkat çekenlerden bir tanesi Forza Horizon 5 oluyor. Bütün sürümleri % 15 indirimle satılan oyunun Standard’ını 254.15 TL, Deluxe’ünü 339.15 TL ve Premium’unu da 424.15 TL karşılığında satın alabilirsiniz.

Bir diğer dikkat çeken ise Halo: The Master Chief Collection. Halo 5: Guardians hariç altı ana Halo oyununu içinde bulunduran bu koleksiyon paketi % 60 indirim ile 24.40 TL’ye satılıyor. Covenant isimli yaratık ırkına karşı verilen mücadelenin anlatıldığı bu seriyi kaçırmayın deriz. Hele de her bir oyunun 4 TL’ye geldiğini düşünecek olursanız, havada kapmamanız için bir neden yok.

Sizlere Xbox Game Studios Classics 1 ve 2’yi de önermeden geçmeyelim. Deadlight, The Maw, Max: The Curse of Brotherhood, ReCore: Definitive Edition ve Rise of Nations: Extended Edition oyunlarının bulunduğu ilk paket % 80 indirimle 25.80 TL’ye, Ms. Splasion Man, Kalimba, Quantum Break, Dust: An Elysian Tail ve LocoCycle oyunlarının bulunduğu ikinci paket ise eş değer orandaki bir indirimle 27.40 TL’ye satılıyor.

İndirime giren oyunlardan dikkat çeken diğerleri için aşağıya bakabilirsiniz. Şimdiden iyi oyunlar dileriz!

Exit mobile version