Steam’de Tom Clancy’s Oyunları İndirimleri Fırsatını Kaçırmayın

Kütüphanenizde eksik Tom Clancy's oyunu varsa, işte size fırsat...

Steam’de Tom Clancy’s oyunları için sunulan indirimli satış fırsat devam ediyor. 8 Aralık 2022 Perşembe gününe kadar devam edecek olan kampanyanın detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Ubisoft Oyunları Steam Mağazasına Dönüyor!


Steam’de Tom Clancy’s Oyunları İçin İndirimler Devam Ediyor

Bildiğiniz gibi büyük indirimlerin yanı sıra, zaman içerisinde hem büyük yayıncılar hem de belli başlı seriler için kampanyalar düzenleniyor. Bunların bir yenisi de yayıncılığı Ubisoft tarafından yapılan Tom Clancy’s oyunları için başlamıştı. Dört gün daha devam edecek olan indirimler kapsamında, Rainbow Six, Ghost Recon ve Splinter Cell serilerinin oyunlarını oldukça uygun fiyatlara kütüphanenize ekleyebiliyorsunuz.

4-1024_4019_2_1

Splinter Cell serisinin ilk oyununun % 75 indirim ile 5.62 TL’ye düştüğü görülebiliyor. Diğer oyunlara da eş değer oranda indirimler ile sahip olabiliyorsunuz. Eğer ayrı ayrı sepete eklemeyi istemezseniz, Tom Clancy’s Splinter Cell Elite Echelon Edition paketi tam size göre.

Rainbow Six hayranıysanız, Rainbow Six Bundle’ı kaçırmamanızı öneriyoruz. İçeriğindeki Vegas, Vegas 2, Lockdown, Six 3 Gold Edition ve Siege oyunlarına % 72 indirim ile 62.40 TL’ye sahip olabiliyorsunuz.

Ghost Recon serisinin ilk oyununu ise % 70 indirim ile 13.49 TL’ye kütüphanenize ekleyebilirsiniz. 2001 yılında çıkmış olan bu oyun, nostalji yapmak için bir başka fırsat olabilir.

Exit mobile version