Steam Sonbahar İndirimi 2023 Haftaya Başlıyor

Salı günü başlıyor :)

Steam Sonbahar İndirimi 2023 Haftaya Başlıyor

Steam Sonbahar İndirimi 2023 için geri sayım başladı. Önümüzdeki hafta içerisinde başlayacak olan sıradaki indirim dönemi için Valve, Steam Youtube kanalı üzerinden yeni bir fragman yayınladı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Steam Mağazası Yeni Özellik ile Gizliliği Arttıracak


Steam Sonbahar İndirimi 2023 Fragmanı Yayınlandı

Sıradaki sezonluk kampanya dönemi 21 Kasım 2022 Salı günü TSİ 21:00 sıralarında başlayacak olup, 28 Kasım 2022 Salı günü TSİ 21:00 sıralarında da sona erecek. Hemen aşağıdan göz atabileceğiniz fragmanda ise Hunt: Showdown, Mount & Blade II: Bannerlord, HITMAN 3, Spider-Man: Miles Morales, Sons of the Forest, Starfield, Jedi: Survivor, Valheim ve The Last of Us Part 1 dahil on altı oyuna yer verilmiş.

Valve mağazasındaki Sonbahar İndirimi ile geleneksel Steam Ödülleri 2023 oylaması da başlayacak. Her ne kadar geleneksel kategoriler olsa da, bu defa Best Game on Steam Deck (En İyi Steam Deck Oyunu) adıyla yeni bir kategorinin de eklenmesi ile toplam sayı on ikiye çıkıyor.

Tercihen geliştiricilerin etkinlik paylaşımı veya oylama sayfası üzerinden göstereceğiniz adaylıklarda profiliniz için rozet ve deneyim puanı kazanabilmeniz mümkün olacak.

Exit mobile version