Steam Mağazası Hogwarts Legacy Büyüsüne Kapıldı

Steam Deck ikinci sıradan da düştü...

Steam’de geçen haftanın en çok satanları listeleri, SteamDB sitesinin veritabanı üzerinden güncel olarak karşımıza çıkmaya devam ediyor. Hogwarts Legacy oyununun zirveyi devraldığı bir önceki haftanın ardından, geride bıraktığımız yedi günde, Steam mağazası Hogwarts Legacy rüzgarına kapıldı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Steam’deki Microsoft’un Oyun Fiyatları Aldı Başını Gitti


Steam Mağazası Hogwarts Legacy Hakimiyeti Altında

  1. Hogwarts Legacy: Digital Deluxe Edition
  2. Hogwarts Legacy
  3. Hogwarts Legacy
  4. Hogwarts Legacy: Digital Deluxe Edition
  5. Steam Deck
  6. Project Zomboid
  7. Dead Space
  8. Destiny 2: Lightfall + Annual Pass
  9. Dying Light 2 Stay Human
  10. CS: GO Prime Status Upgrade

Lightfall_Standard_Key_Logo_4K

6 – 12 Şubat 2023 tarihleri arasını kapsayan haftada, Hogwarts Legacy rüzgarı esiyor. Avalanche Software tarafından geliştirilen ve Portkey Games etiketi altında Warner Bros. Games yayıncılığında 10 Şubat 2023 Cuma günü satışa sunulmuş olan oyun, 27 Ocak 2023 tarihinde çıkan Dead Space Remake sonrasında ilk on listesini mesken tutan bir diğer oyun oldu. Sizin de gördüğünüz üzere, ilk dört sırayı farklı versiyonları ile kapattı. Bu aynı zamanda Steam Deck cihazının da ilk kez ikincilikten düşmesi anlamını da taşıyor. Öyle ki, beşinci sıraya kadar gerilemiş durumda olduğu görülüyor.

Listenin altıncı ve yedinci sıralarında, bir önceki haftanın yedincisi Project Zomboid ve üçüncüsü Dead Space Remake karşımıza çıkıyor.

Son üç sırada ise, 28 Şubat 2023 tarihinde çıkacak olan Destiny 2: Lightfall + Annual Pass eklentisi, uzun bir aradan sonra ilk ona geri dönen Dying Light 2 Stay Human ve CS: GO Prime Status Upgrade yer alıyor.

Exit mobile version