Steam’de Geçen Haftanın En Çok Satanları: 7 – 13 Kasım

Modern Warfare 2 yine bildiğiniz gibi...

Steam’de geçen haftanın en çok satanları listelerinin bir yenisi ile daha karşınızdayız. 7 – 13 Kasım 2022 tarihleri arasını kapsayan satışlar ile oluşturulan güncel listede, bakalım ne türden değişiklikler yaşanmış? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: GTA: The Trilogy – Definitive Edition, Yakında Steam’e de Gelebilir


Bildiğiniz üzere, geçtiğimiz 28 Ekim 2022 Cuma günü satışa sunulmuş olan Modern Warfare 2, Steam Deck cihazının hükümdarlığına şimdilik son noktayı koymuştu. Üst üste iki hafta boyunca zirveden indirilememiş olan oyun, bu seriye üçüncü hafta ile devam ediyor. Ne var ki, bir önceki listede üç farklı sürümü ile karşımıza çıkmış olan Modern Warfare 2 için sayı ikiye düştü.

Sonic-Frontiers

Steam’de Geçen Haftanın En Çok Satanları Listelendi

  1. Call of Duty: Modern Warfare 2
  2. Steam Deck
  3. Sonic Frontiers
  4. Football Manager 2023
  5. Call of Duty: Modern Warfare 2
  6. Warhammer 40,000: Darktide
  7. Soulstone Survivors
  8. God of War
  9. Deep Rock Galactic
  10. Sonic Frontiers

Valve tarafından 25 Şubat 2022 tarihinde satışa sunulmuş olan Steam Deck de ikinci sıradaki mevcudiyetini de korumaya devam ediyor iken, yeni çıkan Sonic Frontiers oyununun ilk on listesine adını iki farklı sürüm ile yazdırmış durumda. Bunlardan biri üçüncü sıradan, diğeri ise sonuncu sırada yer alıyor.

Bir önceki haftanın yedincisi olan Football Manager 2023, geçtiğimiz hafta içerisinde dördüncülüğe kadar yükselmiş. Listenin beşinci sırasında bir diğer Modern Warfare 2 sürümü ve altıncı sırada da, ilk onun bir diğer yeni ismi Warhammer 40.000: Darktide karşımıza çıkıyor. Yeni Warhammer oyununun, 30 Kasım 2022 tarihinde satışa sunulacağını söyleyelim.

7 Kasım 2022 tarihinde çıkmış olan Soulstone Survivors listenin son yeni ismi iken, God of War ile Deep Rock Galactic ise uzun zamandan sonra ilk ona geri dönüş yapan son iki oyun olarak karşımıza çıkıyorlar.

Exit mobile version