Steam’de Geçen Haftanın En Çok Satanları: 25 – 31 Temmuz

Steam Deck'i tutabilene aşkolsun!

Valve, haftalık olarak yayınladığı Steam’de geçen haftanın en çok satanları listelerinin bir yenisiyle daha karşımızda. Bakalım geride bıraktığımız yedi gün boyunca, bir önceki listeye oranla ne gibi değişimler yaşanmış? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Tesla Araçları için Steam Desteği Yakında Geliyor


25 – 31 Temmuz 2022 arasını kapsayan yeni listeye göre Steam Deck, hükümdarlık serisine yeni bir hafta daha eklemiş. Görünen o ki Şubat ayında satışa sunulmuş olan cihaz, daha uzun bir süre liderlik koltuğundan kalkmayacak. Kaldıracak olan oyunu da merak etmiyor değiliz. Gelin hep birlikte güncel listeye bir göz atalım.

digimon-survive-1200

Steam’de Geçen Haftanın En Çok Satanları Listelendi

Geçtiğimiz hafta ile karşılaştırdığımız da, ilk iki sıranın aynı kaldığını görebiliyoruz. Bunun dışında, dikkate değer değişimlerin yaşandığı da aşikar. Mesela Marvel’s Spider-Man Remastered beşinci sıraya gerilemiş iken, yerine Digimon Survive gelmiş.

Bir önceki haftanın altıncısı olan No Man’s Sky da dördüncü sıraya yükselmiş. Elden Ring ile Valve Index VR Kit birer sıra yukarıya çıkarak altıncı ve yedinci sıralara oturmuşlar ve Raft da sondan bir önceki sırada yer almış.

Son olarak, listede iki yeni isim bulunuyor. Bunlardan biri, önümüzdeki Eylül ayı ile çıkışının üzerinden dokuz yıl geçmiş olacak Grand Theft Auto V. Rockstar Games tarafından hem geliştirilmiş hem de yayınlanmış olan oyun son sıradan listeye giriş yapmış iken, şirketin 2018 yılında çıkan Vahşi Batı temalı oyunu Red Dead Redemption 2 ise sekizinci sırada karşımıza çıkıyor.

Exit mobile version