Steam’de Geçen Haftanın En Çok Satanları: 2 – 8 Ocak 2023

Steam Deck, Elden Ring ve Modern Warfare 2 rüzgarı devam ediyor...

Kullanıcıların işlemlerine bağlık olarak SteamDB sayfasına yansıyan verilerle, Steam‘de geçen haftanın en çok satanları için güncel liste ortaya çıktı. 2023 yılının ilk haftasında, bakalım kullanıcıların tercihleri ne yönde olmuş? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Steam Eş Zamanlı Oyuncu Sayısı Rekora Doymuyor


Steam’de Geçen Haftanın En Çok Satanları Listesi Netleşti

  1. Steam Deck
  2. Elden Ring
  3. Call of Duty: Modern Warfare II
  4. Hogwarts Legacy
  5. Cyberpunk 2077
  6. Red Dead Redepmtion 2
  7. Ready or Not
  8. EA Sports FIFA 23
  9. God of War
  10. Project Zomboid

1200x627-hogwarts-legacy-cikti-mi-hogwarts-legacy-cikis-tarihi-ne-zaman-hogwarts-legacyden-ilk-video-geldi-1647603506087

2 – 8 Ocak 2023 tarihlerini arasındaki satın alımlara bağlı olarak hazırlanan listede, ilk üç sıranın üst üste üçüncü kez aynı kaldığını görebiliyoruz. Aslında bu durum, Steam Deck ve Call of Duty: Modern Warfare II için uzun zamandır devam ediyordu, ama görünüşe göre aralarına bir de kararmış aldılar. Elbette bu haftanın ne getireceği bilinmez. Onu da önümüzdeki Pazartesi günü göreceğiz.

Listenin dördüncü sırasında, yeni bir isim var: Hogwarts Legacy. Uzun zamandır ülkemizde ön-siparişe kapalı olan oyun, artık 699 TL karşılığında satın alınabiliyor.

CD Projekt RED tarafından geliştirilmiş Cyberpunk 2077 beşinci sıradaki yerinin korur iken, bir önceki hafta yedinci sırada yer alan Red Dead Redemption 2 oyununun da bir basamak yükselerek altıncı sıraya oturmuş olduğunu görüyoruz. Ready or Not ise dördüncülükten yedinciliğe gerilemiş durumda.

Listenin son üç sırasında, dokuzunculuktan sekizinciliğe yükselen FIFA 23 ve sekizincilikten de dokuzunculuğa düşen bir God of War bizi karşılıyor. Son sırada da uzun bir zamandan sonra ilk ona dönen Project Zomboid görüyoruz.

Exit mobile version