Steam’de Geçen Haftanın En Çok Satanları: 11 – 17 Temmuz

Steam Deck hükümdarlık koltuğundan inmiş değil...

Bildiğiniz gibi Valve, haftalık olarak Steam’de geçen haftanın en çok satanları için genel bir liste yayınlıyor. Bugün itibarıyla bu listelerin bir yenisi yayınlandı ve oyuncuların genel olarak daha fazla ilgi gösterdikleri ortaya çıktı.


İlginizi Çekebilir: Stray Sistem Gereksinimleri Ortaya Çıktı


Steam’de Geçen Haftanın En Çok Satanları Belli Oldu

11 – 17 Temmuz 2022 arasını kapsayan yeni listeye göre Steam Deck, uzun zamandır devam ettirdiği hükümdarlığını geçtiğimiz hafta içerisinde de korumaya devam etmiş. Henüz ülkemizde de satışa sunulmamış olan el konsolu, 28 Şubat 2022 tarihinde oyuncular ile buluşmasının ardından liste başı olmuştu. Görünüşe göre, gördüğü ilgide en ufak bir azalma olmuş değil.

WFJTrr2vwhdZzhgvPKWQGB-1200-80

Listenin ikinci sırasında, Unity motoru ile geliştirilmiş ve 20 Haziran 2022 tarihinde de satışa sunulmuş olan açık dünya aksiyon-macera oyunu Raft yer alıyor iken, üçüncü sırada ise yarın itibarıyla PC, PlayStation 4 ve PlayStation 5 için satışa sunulacak olan Stray’i görebiliyoruz.

Son olarak, ön-siparişe açılmasıyla birlikte liste başı olan FromSoftware oyunu Elden Ring oyununun halen listede kendisine yer bulduğunu görebiliyoruz. 15 Temmuz 2022 tarihinde çıkan F1 22 ise, listenin beşinci sırasında karşımıza çıkıyor.

Valve tarafından yayınlanmış olan listenin tamamı için aşağıya bakabilirsiniz.

Exit mobile version