Steam Cadılar Bayramı ve Sezonluk İndirim Tarihleri Duyuruldu

Yılın geri kalanındaki Steam indirim tarihleri için geri sayım...

Steam Cadılar Bayramı ve Sezonluk İndirim Tarihleri Duyuruldu

Steam Cadılar Bayramı ve Sezonluk İndirim tarihleri belli oldu. Bahsi geçen kampanyalar mağazada ne zaman başlayacaklar? Cüzdanları hazırlayın! Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Epic Games Store Cadılar Bayramı İndirimi 2021


Steam mağazasında yıl boyunca gerek hafta sonu gerekse de hafta için birçok indirim kampanyası düzenleniyor. Son dönemde sıklaşan yayıncı ve belli başlı serilere odaklı indirimler de sağ olsun, geçirdiğimiz birçok açıdan zor zamanlarda biz oyuncular için eğlenceli zamanların kapısını da ardına kadar açıyorlar.

Bu indirimlerin yanı sıra çeşitli etkinliler ve özel günleri kutlamak amacıyla olsun, sezonluk olsun çok çeşitli indirim kampanyaları da düzenleniyor. Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz aylarda SteamDB sitesi, Steam Cadılar Bayramı, Sonbahar ve Kış İndirimleri tarihleri ile ilgili bilgileri sızdırmıştı.

Hem mağazanın sahibi hem de oyun sektörünün önemli isimlerinden olan Valve, yılın geri kalanında Steam üzerinde gerçekleşecek olan sezonluk ve Cadılar Bayramı indirimlerinin resmi tarihlerine ilişkin resmi açıklamada bulundu.

Steam Cadılar Bayramı ve Sezonluk İndirim Tarihleri Ne Zaman?

Steamworks üzerinden yapılan paylaşıma bakılırsa, mağazadaki birçok oyunun önemli oranda ucuzlayacağı Steam Cadılar Bayramı İndirimi 2021 28 Ekim – 1 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek. Teması dolayısı ile ağırlıklı olarak korku türündeki oyunların ve indirilebilir içeriklerin indirime girmesini bekleyeceğimiz bu kampanya, korku türünü sevenler için iyi bir fırsat olacağı bariz bir şekilde ortada diyebiliriz.

Yapılan resmi açıklamada belirtilene göre Steam Sonbahar İndirimi 2021 24 – 30 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek iken, Steam Kış İndirimi 2021 ise 22 Aralık 2021 tarihinde başlayıp 5 Ocak 2022 tarihinde sona erecek.

Her sene yüzlerce oyunun fazlasıyla alınabilir seviyeye düşüyor oluşunu göz önünde bulunduracak olursak, Steam kullanıcıları olarak cüzdanları hazırlamanın zamanı çoktan geldi diyebiliriz. Eğer sizin de takibinde olduğunuz oyun veya oyunlar var ise, belirtilen tarihler geldiğinde mağaza sayfasını kontrol etmenizde yarar var.

Dünya genelinde büyük bir popülerliğe sahip olan video oyunu şirketi Valve tarafından düzenlenecek oyun kampanyaları hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version