Steam Cadılar Bayramı İndirimleri 2023 Başladı!

Köprüden önceki son çıkış!

Valve mağazasında yılın merakla beklenen bir diğer dönem daha başladı: Steam Cadılar Bayramı İndirimleri 2023. Çığlık Festivali İntikam adı altında başlayan kampanya döneminde, hayatta kalma ve korku türündekiler başta olmak üzere pek çok oyun indirime girdi. Almak için fırsat kolladığınız oyun veya oyunlar varsa, sayfaya uğramayı unutmayın. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Epic Games Store Cadılar Bayramı İndirimi 2023 Başladı


Steam Cadılar Bayramı İndirimleri 2023 Neler Sunuyor?

Bugün TSİ 20:00 itibarıyla başlamış olan Steam Cadılar Bayramı İndirimleri 2023, 2 Kasım 2022 Perşembe günü TSİ 20:00 sıralarında sona erecek. Sekiz gün sürecek olan kampanyanın sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Genel olarak baktığımızda ise, kampanyaya dahil olan oyunların genelinde de % 10 ile % 90 arasında değişen oranda indirimler söz konusu.

Sayfada göze çarpan ilk oyun olarak Sons of the Forest, % 20 indirimle 224 TL’ye alınabiliyor. Kayıp bir milyarderi bulmak için gittiğimiz uzak bir adaya gittiğimiz ama cehennemin tam ortasına düştüğümüz oyun, üretim, inşa ve hayatta kalmak için savaşmayı seven oyuncular için güzel bir alternatif diyebiliriz.

Eğer asimetrik hayatta kalma oyunlarını seviyorsanız, Dead by Daylight oyununu da kaçırmamalısınız. Gerçi bu oyun pek çok kez indirime girmişti, ama bu defa köprüden önceki son çıkış fırsatı ve bu zamana kadar almamışsanız değerlendirmenizde fayda var. % 60 indirim ile 67.60 TL’ye satılıyor. Ultimate sürümü % 52 indirimle 318.77 TL iken, Resident Evil ve Silent Hill iş birliği paketleri de ayrı ayrı % 49 ve % 52 indirim ile 187.64 TL ve 216.65 TL.

PlayStation İndirimi Resident Evil 3

Hazır Resident Evil serisinin adı geçmiş iken, Resident Evil 2 oyununun standart ve Deluxe sürümlerinin ayrı ayrı % 75 indirimle 201.75 TL ve 251.75 TL’ye satıldığını söyleyelim. İçeriğinde Resident Evil 2, Resident Evil 3 ve Resident Evil Resistance oyunlarının bulunduğu RACCOON CITY EDITION da eş değer oranda bir indirimle 302.25 TL.

Bildiğiniz gibi 20 Kasım 2023 tarihi itibarıyla Steam mağazasında artık Türk Lirası ile satış olmayacak. Haliyle yukarıda da bahsettiğimiz gibi, bu kampanya kendi para birimimiz ile satın alım yapabildiğimiz son fırsat. Haliyle sayfanın altını üstüne getirip, bütçeniz el verdiğince çok oyunu kütüphanenize eklemenizde fayda var. Bu bağlamda size öncelikli olarak önerebileceğimiz diğer bazı oyunlar ise şöyle;

Son olarak, Steam mağazasında Focus Entertainment, Warner Bros. Games, Capcom ve Electronic Arts gibi büyük yayıncıların özel indirim kampanyalarının olduğunu da belirtmeden geçmeyelim. Ayrıca Steam Cadılar Bayramı indirimleri süresince günlük olarak çıkartma ödülünüzü almayı, Puan Dükkanı kısmına gidip döneme özel ögelere göz atmayı da unutmayın.

Exit mobile version