Steam 50 TL’lik Oyunu Ücretsiz Dağıtıyor

Hazır devam oyunu geliyor iken...

Steam 50 TL'lik Oyunu Ücretsiz Dağıtıyor

Steam bizlere güzel bir sürpriz yaparak, normalinde 50 TL karşılığında alabildiğiniz oyunu sınırlı süreli ücretsiz olarak dağıtmaya başladı. Yaklaşık bir haftalık sürenizin kaldığı bu fırsatı kaçırmayın. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Hideo Kojima Xbox ile Oyun Projesi Üzerinde Çalışıyor


Dün Microsoft sunumunda yapılan ARK 2 duyurusunun ardından, Studio Wildcard tarafından hem geliştirilen hem de yayınlanan ARK: Survival Evolved Steam üzerinden ücretsiz olarak dağıtılmaya başlandı.

2017 yılının Ağustos ayında satışa sunulmuş olan ve içeriğinde aksiyon ve macera türlerini de barındıran devasa çok oyunculu rol yapma oyunu, Türkçe arayüz ve seslendirme desteğine de sahip.

Açık dünya tabanlı bir RYO olan ARK: Survival Evolved dilerseniz tek başınıza oynayabileceğiniz dilerseniz çevrimiçi olarak diğer oyuncularla birlikte oynayabileceğiniz bir macera sunuyor. Oyunumuzun hikayesi kendimizi ARK adlı gizemli bir adanın sahillerinde kıyafetlerimiz yırtılmış, acıkmış ve soğuktan donmak üzereyken bulunmamızla başlıyor. Uyandıktan sonra ise zorlu bir hayatta kalma mücadelesi bizi bekliyor.

Hayatta kalabilmek için açlığımızı gidermek amacıyla avlanmamız, kendimize bir sığınak inşa ederek tehlikelerden korunmamız, kaynak toplayarak sığınağımızı geliştirmemiz ve kendi ekinlerimizi ekerek yiyecek üretmemiz gerekiyor. Ayrıca yeni teknolojiler öğrenerek silahlar ve araçlar da yapmamız gerekmekte.

Steam ARK: Survival Evolved’u Ücretsiz Dağıtıyor!

Eğer bu harika oyun henüz kütüphanenizde bulunmuyorsa, 19 Haziran 2022 TSİ 10:00 öncesinde aşağıdaki Hesaba Ekle düğmesine basarak kütüphanenize eklemeyi unutmayın. Bu işlemi bir kez yaptığınızda, kalıcı olarak sizin olmuş olacak.


ARK: Survival Evolved Sistem Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler

Exit mobile version