Steam, 31 TL’lik Oyunu Ücretsiz Dağıtıyor!

İkinci oyun öncesinde hoş bir sürpriz oldu...

Steam, 31 TL'lik Oyunu Ücretsiz Dağıtıyor!

Bilgisayarda ücretsiz oyun dendiğinde, akla her daim ilk olarak Epic Games Store geliyor. Ancak zaman zaman Steam de kullanıcılarına hoş fırsatlar sunuyor. Bu haberimizde de onlardan bir yenisini sizlere ulaştırıyoruz. Steam, 31 TL’lik oyunu sınırlı süreliğine ücretsiz olarak dağıtıyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Ücretsiz Epic Games Store Oyunu (2 Mart)


Steam, 31 TL’lik Oyunu Ücretsiz Olarak Kullanıcılarıyla Buluşturuyor

Bedtime Digital Games tarafından hem geliştirilen hem de yayınlanan Figment, 2017 yılında satışa sunulmuştu. Türkçe altyazı ve arayüz desteği de bulunan oyun, müzikal bir aksiyon-macera oyunu ve birinin zihninde yaşayan Dusty ve Piper karakterlerinin hikayesini anlatıyor.

İkili zihnin iyimserlik, öfke ve kaygı dahil tüm hissiyatlarında ve ruhsal mekanizmasında yaşıyorlar ama günün birinde eski korkular geri dönüyor. Buna bağlı olarak Dusty de bu korkuların peşinden gitmeye karar veriyor.

9 Mart 2023 Perşembe günü 21:00’a kadar Steam mağazasından ücretsiz olarak edinebileceğiniz Figment’i bir defa kütüphanenize eklemeniz durumunda, kalıcı olarak sahip olacaksınız. Aynı gün çıkacak olan Figment 2: Creed Valley öncesinde sunulmuş hoş bir fırsat oldu. Eğer bu tarz oyunları seviyorsanız, kaçırmayın deriz.

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version