State of Play Yayını Sırasında Gösterilenler (10 Mart)

Bakalım Sony bu defa bizlere neler hazırlamış?

State of Play Yayını Sırasında Gösterilenler (10 Mart)

Japon teknoloji devi, bugün yeni State of Play yayını gerçekleştirdi. Geliştirilme aşamasında olan oyunlar hakkında yeni detaylar, halihazırda satışa sunulmuş olan oyunlar için de yeni içerikler ve yeni duyurular ile dolu bir yirmi dakika geçirdik. Peki elimizde neler var? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: PlayStation 5 (PS5) Çıkacak Oyunlar Listesi – 2022 


Sony E3 2019 fuarına katılmama kararı aldıktan sonra, State of Play yayınlarına başlamıştı. Nintendo Direct ile benzerlik gösteren bu sunumlar, başlarda hem PlayStation platformlarına özel hem de farklı platformlar için de geliştirilen oyunlar ile ilgili yeni duyuruların yapıldığı ve güncel haberleri aldığımız bir yapıda gerçekleştirilmiş iken, son zamanlarda bu durum yerini belirli bir oyuna özel olan bir düzene bırakmıştı. The Last of Us Part II, Ghost of Tsushima, Ratchet & Clank: Ayrı Dünyalar, Horizon: Forbidden West, Deatloop ve yakın bir zaman önceki Gran Turismo 7 de bu yapının örnekleri olmuştu.

State of Play Yayını Sırasında Neler Gösterildi?

Bugün TSİ 01:00 sıralarında da yeni bir State of Play yayını gerçekleştirildi. Bizler ise yaklaşık yirmi dakika kadar süren yayında gösterilenleri, bu haberimiz aracılığı ile sizlere ulaştıralım istedik.

Exoprimal Duyuruldu

2023 yılında PC (Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için satışa sunulacak olan takım tabanlı oyunun hikayesi 2040 yılında geçiyor. Dünya genelindeki şehirleri açılan girdaplardan dökülen dinozorların tehdit ettiği bir kriz yaşanmaktadır ve herkesin gözü de yardım için güçlü Aibius Corporation’a dönmüştür. Şirketin yeni nesil yapay zekası olan Leviathan, dinozor salgınının nerede yaşanacağını tahmin edip, Exofighter’lar konuşlandırmaktadır. Son teknoloji mekanik savaş zırhı olan Exosuit’ler giyen bu savaşçılar, insanlığın son umudu olacaktır.

Ghostwire: Tokyo Resmi Çıkış Fragmanı

Ghostwire: Tokyo, oyuna adını veren Tokyo şehrinde geçecek ve halkın neredeyse tamamının ortadan kayboluşuna ve Visitors adı verilen dünya dışı ruhların şehri istila edişine tanık olacağız. Kendi işleri olan K.K. adındaki gizemli bir ruh tarafından ele geçirilmesi ile doğaüstü güçlere sahip olan Akito olarak biz ise, bu ruhlar ile mücadele eder iken, yaşanan bu tuhaf olayların arkasındaki gizemi ortaya çıkartabilecek olan Hannaya maskesi giyen bir grup ile karşı karşıya geleceğiz. Tabi ki bir yandan da K.K. birlikte çalışmamız da gerekecek.

Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin için Yeni Demo Yayında

Yeni demoda, aksiyona dayalı çatışma mekaniklerinin yanı sıra özelleştirilebilir iş sistemini deneme fırsatı bulacağız. Demoya ait kayıt dosyanızı silmemeniz durumunda, tam sürüme geçiş sonrası kaldığınız yerden devam edebilme imkanınız olacak.

Forspoken için Worlds Collide Oynanış Fragmanı

Frey Holland isimli bir karakterin rolüne bürüneceğiz. Bir yandan hikayenin geçeceği Athia isimli diyarın arkasındaki gizemi çözmeye çalışırken, bir yandan da büyülü yeteneklerimizi kullanarak Breakzombies ve Jabberwock gibi tehlikeli canavarlar ile mücadele ederek hayatta kalmaya çalışacağız.

Yeni Gundam Evolution Fragmanı

Gundam Evolution, ücretsiz çevrimiçi birinci kişi bakış açısından oynanan bir aksiyon oyunu olacak. Gundam animesindeki Mobile Suit’lerin kontrolüne geçip, görev tabanlı altıya altı savaşlarda diğer oyunculara karşı mücadele etmek durumunda olacaksınız.

Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Koleksiyonu Duyuru Fragmanı

Digital Eclipse tarafından hazırlanmakta olan bu özel pakette, Leonardo, Donatello, Raphael ve Michelangelo karakterlerinin eski maceralarını yeniden yaşayacağız. Toplamda on üç oyunun bulunduğu ve geriye sarma ve istediğiniz yerde kaydetme dahil yeni özelliklerin ekleneceği Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Koleksiyonu, bu yıl içerisinde bizlerle olacak.

GigaBash – Rawa Tanıtım Fragmanı

Bu yıl içerisinde satışa sunulması beklenen GigaBash oyununun hikayesine göre, yüzyıllardır uykuda olup Titan olarak bilinen ilkel yaratıklar uyanıyorlar. Hedefleri ise dünyaya egemen olmak. Bunun yolu ise hem insanlar hem de birbirleri ile savaşmaktan geçiyor.

JoJo’s Bizarre Adventure: All Star Battle R Duyuru Fragmanı

İlk olarak 1987 yılında duyurulan ve 2012 yılında da anime olarak uyarlanan JoJo’s Bizarre Adventure oyunun yenilenmiş versiyonu olan All Star Battle R, 2013 yılında tanıtılan dövüş sisteminin revize edilmiş halini kullanacak. Bununla birlikte All-Star Battle Mode, Arcade Mode, Online Mode, Versus Mode, Practice Mode ve Gallery Mode olmak üzere farklı oynanış seçeneklerinin bulunacak.

Ana mod olan All-Star Battle Mode, önceki oyunlardan kahramanlar arasında hem klasik hem de yeni olmak üzere yüzden fazla dövüş içerecek. Bununla birlikte, oyunda genel olarak toplanabilir ve özelleştirilebilir fazlaca karakter görünümün bulunacağı da söyleniyor.

Trek to Yomi Hikaye Fragmanı

Ölmekte olan ustası için, kasabasını ve sevdiği insanları tüm tehditlere karşı korumaya yemin etmiş olan genç bir kılıç ustası Hiroki rolünde olacağız.

Returnal – Ascension Fragmanı

23 Mart 2022 tarihinde yayınlanacak olan güncelleme ile oyunculara senaryoyu kooperatif olarak oynayabilme imkanı sunulacak iken, her biri yirmi kattan oluşup da gittikçe tehlikeli halen fazlardan oluşan The Tower of Sisyphus içeriğini ekleyecek. Kuleye giriş sonrasında, her bir katı temizledikten sonra bir sonraki geçmek durumunda olacaksınız.

The DioField Chronicles Tanıtım Fragmanı

Bu yıl içerisinde PC (Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Switch, Xbox One ve Xbox Series için satışa sunulacak olan The DioField Chronicles, ulusların ve orduların birbirleriyle savaştığı fantastik bir dünyada geçecek. Oynanışın ise sıra tabanlı değil de gerçek zamanlı olacağı söyleniyor.

Valkyrie Elysium Duyuru Fragmanı

Serinin özüne sadık kalınacağı söylenen Valkyrie Elysium oyununda, dünyayı yok oluştan kurtarmak için bir Valkyrie rolüne bürünerek çıkacağımız macerada, çeşitli silahlar ve büyülerin yanı sıra müttefiklerimizin de gücünden faydalanmak durumunda olacağız.

Exit mobile version