State of Decay 3 için Yeni Açıklamalar Geldi

Yeni oyunun geliştirilmesi sorunlu bir şekilde devam ediyor...

State of Decay 3, 2020 yılının Xbox Games Showcase yayını sırasında duyurulmuştu. Açık dünya hayatta kalma oyunu serisinin hakkında uzun zamandır haber alamadığımız son üyesi için kısmi açıklamalar gelmeye devam ediyor. Devam oyunu Unreal Engine 5 ile geliştiriliyor.


İlginizi Çekebilir: Xbox Series S Performans Artışı Yolda


Undead Labs tarafından geliştirilen ve Xbox Game Studios tarafından da yayınlanan State of Decay serisinin ilki, 2013 yılında Xbox 360 için satışa sunulmuştu. Daha sonradan PC ve Xbox One konsollarına da taşınan oyun, kıyamet sonrası bir dünyada geçiyor ve oyuncunun hayatta kalma kaynaklarını idare etme, ekip güveni ve ahlakı, yürüyen ölüleri bertaraf etme, üs savunmaları ve insanların yaşamı gibi birçok önemli detayı kapsayan liderlik yeteneği üzerine kurulu olarak ilerliyor.

State-Of-Decay-3-Sistem-Gereksinimleri

State of Decay 3, Üst Düzey Bir Görsellik Sunacak

Genel olarak büyük beğeni toplayan serinin devamı niteliğindeki State of Decay 3 oyununun ne zaman çıkacağına dair herhangi bir bilgi olmasa da, Unreal Engine 5 ile muazzam bir görsellik sunacağı kesinleşti.

The Coalition ekibinin de verdiği destekle, hem mevcut nesil grafik motoru araçlarının kullanımı söz konusu olacak iken, aynı zamanda Gears of War serisinden de oynanış mekaniklerini yeni oyunda görebilmemiz mümkün olacak.

Yakın bir zaman önce Xbox Major Nelson podcast yayını sırasında State of Decay hakkında konuşan Xbox Game Studios başkanı Matt Booty, seriye yeni teknolojinin geleceğini belirtti. Bununla birlikte, ikinci oyundaki birçok konseptin revizyondan geçirilerek üçüncü oyunda kullanılabileceğini de sözlerine ekledi.

Ancak geliştirilme sürecinin mükemmel gittiğini söyleyebilmek zor. Öyle ki birçok erteleme söz konusu olmuş iken, Undead Labs bünyesinde nahoş çalışma koşulları iddiaları da ortaya atılmıştı.

Şimdilik herhangi bir çıkış tarihi olmayan State of Decay 3 oyununun, PC ve Xbox Series için geliştirilmekte olduğunu hatırlatalım. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version