Starfield Diyalog Kamerasını Kapatma Modu Geldi

Artık yakın mesafeden sohbete son!

Starfield Diyalog Kamerasını Kapatma Modu Geldi

Eğer Starfield diyalog kamerası hoşunuza gitmiyorsa, mod üreticileri buna da bir çözüm getirdiler. Uzun zamandır beklenen Starfield diyalog kamerasını kapatma modu yayınlandı.


İlginizi Çekebilir: Starfield Mod Araçları Ne Zaman Geliyor? İşte Açıklama!


Bethesda Game Studios tarafından geliştirilen Starfield, 6 Ekim 2023 tarihinde PC ve Xbox Series için çıkmıştı. Skyrim ile karşılaştırıldığında çok daha büyük bir dünya sunan oyun için elbette zaman içerisinde sayısız mod da yayınlanmış ve oyunculara hoşlarına gitmeyen ayarlar için değişiklikler yapabilme imkanı tanınmıştı. Şimdi bunlara bir yenisi daha eklendi ve Starfield diyalog kamerasını kapatma modu yayınlandı.

Starfield Diyalog Kamerasını Kapatma Modu İndirmeye Sunuldu

Bahsi geçen kamera sistemi, ikna sistemi ile TES IV: Oblivion esintileri taşıyor. Ne var ki etkileşime geçtiğiniz yapay zeka karakterin yüzüne yakınlaştırma yapılması herkesin hoşuna gitmeyebiliyor. Yeni yayınlanan ve buradan indirebileceğiniz Disable Dialogue Camera, herhangi bir yakınlaştırma yapmadan birinci ve üçüncü kişi perspektifinden etkileşime girmenizi sağlıyor. Hatta diyalog sırasında etrafta gezebilmek gibi bir özgürlüğünüz de oluyor.

Diyalog seçeneklerini ortalayan ve netliklerini arttıran Enhanced Dialogue Interface ile de uyumlu olan modu kurabilmek için, Steam kullanıcılarının Starfield Script Extender ve Address Library For SFSE Plugins araçlarına ihtiyaçları olacak. Bu araçlarla envanterinizi daha sıralanabilir hâle getiren, gemilere yanaşma sekanslarını atlatan, New Atlantis (Yeni Atlantis) haritası ekleyen, düşmanları kurşun süngeri olmaktan çıkaran, merdiven tırmanma animasyonunu hızlandıran ve daha fazlasını yapan en iyi Starfield modlarını kurabilir hâle geleceksiniz.

Eğer oyunu PC Game Pass kullanıcılarının ise öncelikle GitHub üzerindeki ASI Loader sayfasından ‘bink2w64.dll’ dosyasını indirmeleri gerekecek. Sonrasında ise XboxGames > Starfield > Content yolunu takip edip, ‘bink2w64Hooked.dll’ olan dosya adını ‘bink2w64.dll’ olarak değiştirmeli ve GitHub üzerinden indirdiğiniz dosyayı üstüne yapıştırmalılar. Bu işlemi yaptıktan sonra, Disable Dialogue Camera modu kurulumuna geçilebilir.

Exit mobile version