Starfield Çıkış Tarihi Sürpriz Bir Fragmanla Duyuruldu

Eylül ayına hazır olalım!

Starfield Çıkış Tarihi Sürpriz Bir Fragmanla Duyuruldu

Ocak ayında gerçekleştirilen Developer_Direct sonrasında, Starfield için özel bir sunum bekler iken Bethesda bizlere büyük bir sürpriz yaptı. Yayınladığı yeni fragman ile Starfield çıkış tarihi duyurusunda bulundu. Peki uzay temalı oyun ne zaman çıkacak? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Activision Blizzard Satın Alımında, FTC Sony’yi Sıkıştırıyor


E3 2018 sırasında The Elder Scrolls VI ile duyurulmuş olan Starfield, PC ve Xbox Series için geliştiriliyor. Esasen 11 Kasım 2022 tarihinde çıkması beklenen oyun, Redfall ile eş zamanlı olarak bu yıla ertelenmişti. Son olarak Xbox & Bethesda Showcase 2022 sırasında kapsamlı bir oynanış videosunu izledikten sonra, derin bir sessizliğe gömülmüş olan Starfield için yakın bir zamanda Bethesda ve Microsoft tarafından özel bir sunumun gerçekleştirilmesi bekleniyordu. Yakın bir zaman önce yayınlanan fragman ile hem oyunun çıkış tarihi hem de beklenen Starfield Direct sunumunun tarihi ortaya çıktı.

Starfield Çıkış Tarihi Belli Oldu

Youtube haricindeki diğer sosyal medya kanalları üzerinden yayınlanan fragmanda da görebileceğiniz üzere, Starfield Direct 11 Haziran 2023 tarihinde gerçekleştirilecek. İlk günden Game Pass servisine de gelecek olan oyunun çıkış tarihi ise 6 Eylül 2023 olarak belirlenmiş.

Fragmanda ayrıca sinematik sahneler de karşımıza gelir iken, Oyun Yönetmeni Todd Howard da kamera karşısına geçmiş. Howard’ın oyunun büyüklüğü hakkındaki şaşkınlığını dile getirdiği sırada, arka plandaki oynanış görüntüleri de gözlerden kaçmıyor. Şüphe yok ki bu görüntülerin daha kapsamlı olanlarını Starfield Direct sırasında göreceğiz.

Starfield Hakkında

2330 yılında geçen uzay temalı rol yapma oyunun hikayesi, esasen yirmi yıl öncesine dayanıyor. United Colonies ve Freestar Collective isimli iki büyük grubun arasında bir savaş meydana geliyor. Bıçak sırtı bir dengenin yaşandığı durumda ise zoraki bir ateşkes kararı alınıyor. Dolayısıyla da savaşın yeniden patlak vermesi ufak bir kıvılcıma bakıyor olacak.

Exit mobile version