Stardew Valley 1.6 Güncellemesi Geliyor

Şimdiye kadar olanların en büyüklerinden bir tanesi olacak...

Stardew Valley 1.6 Güncellemesi Geliyor

Büyük bir merakla beklenen Stardew Valley 1.6 güncellemesi için geri sayım devam ediyor. Yakın bir zaman önce yapılan paylaşım ile PC için yayınlanma tarihi belli oldu. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Kick İçin Erişim Engeli Kaldırıldı Mı? İşte Yeni Gelişme!


Eric Barone (ConcernedApe) adında tek bir kişi tarafından geliştirilmiş olan Stardew Valley, 2016 yılında PC için çıkmış ve sonrasında da mobil cihazlara ve PlaySation 4, PlayStation Vita, Xbox One ve Switch konsollarına uyarlanmıştı. Kendisine vefat eden büyükbabasından miras kalan çiftliği idare eden karakterin rolüne büründüğümüz oyunda, ürünler yetiştiriyor, çiftlik hayvanı büyütüyor, balık tutuyor, yemek pişiyor, madencilik yapıyor, yiyecek tedariki yapıyor ve kasabadaki diğer insanlar ile sosyalleşebiliyoruz.

Stardew Valley 1.6 Güncellemesi Ne Zaman Geliyor ve Neler Getiriyor?

Dört kişiye kadar eşli oynamayı da destekleyen oyun için aradan geçen zaman zarfında pek çok güncelleme yayınlanmış ve içerikler ile zenginleştirilmişti. Sıradaki 1.6 versiyonlu güncelleme ise şimdiye kadar olanların en büyüklerinden bir tanesi olacak. Resmi duyuru ile 19 Mart 2024 tarihinde öncelikle PC, bir süre sonra da diğer platformlar için yayınlanacak.

Her ne kadar detayların tamamı belli olmasa da, son derece kapsamlı olacağını rahatlıkla söyleyebiliriz. Öyle ki biri büyük ve ikisi de küçük olmak üzere üç festival, bütün yetenek alanlarını genişletecek olan ileri oyun seçenekleri, yeni eşyalar ve üretim tarifleri, kasaba sakinleri için kışlık görünümler, bazı oyun sonu görevlerine Joja alternatifleri, yüzden fazla yeni diyalog, ilan panosu görevlerini tamamladığınızda kazanabileceğiniz yeni ödüller, PC platformundaki azami eşli oyuncu sayısının sekize yükseltilmesi, yeni çiftlik türü ve gizemler, birtakım ufak ayarlamalar, eklentiler ve daha fazlası sizi bekliyor olacak.

Önceden de bahsettiğimiz gibi, 1.6 versiyonlu güncellemenin tüm detaylar şu an için belli değil. Ancak çıkış tarihi yaklaştıkça, merak edilen her şeyi öğreneceğimize şüphe yok. Bizler de sizleri ivedi olarak bilgilendireceğiz. Gelişmeleri takipteyiz.

Exit mobile version