Star Wars Jedi: Survivor, Oyuncuları Sevindirecek!

Güzel bir haber olsa gerek...

Star Wars Jedi Survivor, Oyuncuları Sevindirecek!

Star Wars Jedi: Survivor ile bu ayın sonlarına doğru buluşacağız. Geçtiğimiz yılın yaz mevsiminde duyurulmuş olan devam oyunu için, yakın bir zaman önce Los Angeles şehrinde özel bir ön-bakış etkinliği gerçekleştirilmişti. Bu etkinliğin ardından, kalkan ambargo ile yeni detaylar da ortaya çıkmaya devam ediyor. Geliştiriciler, fazladan zaman harcamayacağımız bir durumu gün yüzüne çıkarttılar. Karakterimizi sıfırdan geliştirmek durumunda kalmayacağız.


İlginizi Çekebilir: Star Wars Jedi: Survivor, AMD Ryzen 7000 Serisi ile Bedava!


Bir kez daha Cal Kestis rolünde olacağımız devam oyunu, 28 Nisan 2023 tarihinde PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için satışa sunulacak ve ilk oyundaki kaçışımızı sürdürdüğümüz bir hikaye bizi bekleyecek.

Star Wars Jedi: Survivor, Karakterimizin Yeteneklerini Koruyacak

Bildiğiniz gibi çoğu devam oyununda, bir önceki oyunda karakterimizi hiç geliştirmemişiz gibi bir başlangıç yapılıyor ve aynı hareketleri açabilmek için gereksiz yere vakit harcamamız bekleniyor. Neyse ki geliştiriciler bu geleneği yavaş yavaş geride bırakıyorlar. Respawn Entertainment da bu geliştiricilerin arasına katıldı.

GamesRadar+ tarafından tasarım yönetmeni Jason de Heras ile yapılan röportaj sırasında değinilen bu konuda, karakterimiz Cal Kestis’in yeteneklerini geri almayı istemedikleri söylenmiş.

“Yeteneklerinin Survivor’da devam etmesini istediğimizi biliyorduk ve bu, zorluklardan birisiydi. Yeni yetenekleri ile en başından kullanabilmesi için düşmanlara ince ayarlama yapmamız gerekti. O hareketleri almak istemiyoruz, çünkü iyi hissettiriyor. Geriye dönemez ve Padawan gibi hissedemezsiniz. Güç seviyesinin de aynı hissettirmesi lazım, ama aynı zamanda başka bir seviyeye ulaşmalısınız.”

Star Wars Jedi: Survivor Konusu

İlk oyunun beş yıl sonrasını gösterecek olan devam oyununun hikayesine göre Cal Kestis, galakside geriye kalan son Jedi’lardan biri olmanın ağırlığını da hissetmeye başlayacak ve en büyük yardımcısı BD-1 ile peşindeki İmparatorluk’tan kaçmaya devam edecek. Senaryo boyunca bizleri yine tanışacağımız ve tarafımıza çekebileceğimiz farklı bir karakter kadrosu bekleyecek.

Star Wars Jedi: Survivor Sistem Gereksinimleri

The Minimum Padawan

The Recommended Master

Exit mobile version