Star Wars Eclipse The Last of Us Benzeri Bir Oynanışa Sahip Olacak!

Quantic Dream'in The Last of Us'ı ilham alarak bir Star Wars oyunu geliştirmesi? Kulağa fazlasıyla fantastik geliyor!

Star Wars Eclipse The Last of Us

Son sızıntıları ve raporlarıyla dikkat çeken Twitter kullanıcısı AccountNGT, Quantic Dream tarafından geliştirilen Star Wars Eclipse‘in oynanışının The Last of Us’tan ilham alınarak dizayn edildiğini iddia etti. Star Wars Eclipse The Last of Us benzeri bir oynanışa sahip olacak. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: İptal Olan Star Wars 1313 için Yeni Video Yayınlandı


Star Wars Eclipse The Last of Us Benzeri Oynanışı Baz Alıyor

Quantic Dream’in Montreal stüdyosunun, The Last of Us’a benzer bir hikaye ve oynanış karışımına sahip olmak amacıyla şu anda oyun prototipleri üzerinde çalıştığı bildiriliyor. Geliştiricinin Paris stüdyosu, görünüşe göre sinematik ve sanat, hikaye ve oyun motoru üzerinde çalışmakla görevlendirilirken, Montreal stüdyosu seviye tasarımı ve çok oyunculu üzerinde çalışmalarına devam ediyor.

İçeriden birkaç kişi, Quantic Dream’in işyerinde suistimal içeren yüksek profilli davaların ardından personel bulmakta zorlandığını bildirdi. AccountNGT de aynı şeyleri iddia ederek bilginin doğruluğunu arttırdı ve Star Wars Eclipse’in gelişiminin oyun motoru nedeniyle daha da karmaşık olduğunu ekledi.

Görünüşe göre Star Wars Eclipse, diğer Quantic Dream oyunlarından daha fazla oynanabilir karaktere sahip olacak. Geliştirme 2021’in başlarında başladı ve doğrusal olmayan hikayesi hala yazım aşamasında. Bunun ışığında, herhangi bir oynanış görmemiz biraz zaman alacak gibi görünüyor.

AccountNGT’ye göre, Respawn Entertainment’ın Star Wars Jedi: Fallen Order’ından ilham alan savaşlarla “geleneksel” aksiyon oynanışını bekleyebiliriz. Quantic Dream’in asırlık formülünü çöpe atması övgüye değer, ancak önceden yüklenmiş hayran beklentileriyle gelen bir Star Wars oyununu denek olarak kullanmak, gerçekleşebilecek bir felaketi de ihtimaller arasına katıyor.

Yüksek profilli bir marka yerine, hepimizin alıştığı Quantic Dream kalıbından kurtulan yeni bir IP geliştirmek daha mantıklı olabilirdi. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Star Wars Eclipse beklentilerimizi karşılayan bir yapım olarak mı karşımıza çıkacak? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version