Square Enix Sunumunda Gösterilen Tüm Oyunlar!

Yeni duyurular ve güncellemeler... Bakalım sunumda neler gördük?

Square Enix gerçekleştirdiği online sunum ile birçok yeni duyuru gerçekleştirdi. Peki sunum esnasında hangi oyunları gördük? 2021 yılı Square Enix ile nasıl geçecek? Square Enix sunumunda gösterilen tüm oyunlar a aşağıdan ulaşabilirsiniz sevgili Turuncu Levye takipçileri. İşte detaylar!

Square Enix Sunumunda Gösterilen Tüm Oyunlar


İlginizi Çekebilir: EA Play PC Çıkış Tarihi Belli Oldu: Ne Zaman Çıkacak?


Marvel’s Avengers

Marvel’s Avengers yeni içeriklerle desteklenmeye devam edilecek. Square Enix oyunun 2021 yol haritasını oyuncularla paylaşıldı. Bununla birlikte paylaşılan detaylara göre yeni kostümler, yeni H.A.R.M. Room içeriği, yeni görev zincirleri bu ilkbahardan itibaren oyuncuların beğenisine sunulacak.

Square Enix Sunumunda Gösterilen Tüm OyunlarEn heyecanlandıran yenilikse Black Panther karakterinin oyuna eklenecek oluşu. Black Panther; yeni hikaye, yeni bölge, yeni kostümler, yeni düşman tipleri ve Wakanda haritası genişlemesiyle oyuna dahil edilecek.

PlayStation platformlarına özel olacak Spider-Man karakteri için henüz net bir çıkış tarihi bilgisi paylaşılmış değil. Paylaşılan Black Panther tanıtım fragmanına ve 2021 yol haritası tablosuna yukarıdan ulaşabilirsiniz.

Life is Strange: True Colors 

Yeni Life is Strange oyunu True Colors, mevcut ve yeni nesil konsollar ve PC için duyuruldu. 10 Eylül 2021’de satışa sunulacak olan oyun bu sefer bölümler halinde yayınlanmayacak.

Sahip olduğu doğaüstü güçler sayesinde diğer insanların yoğun duygularını farklı renklerde gören ve onları deneyimleyebilen, hissedebilen ve değiştirebilen Alex Chen, bu “lanetini” uzun zamandır bastırmaktadır.

Ancak erkek kardeşi bir “kazada” ölünce Alex, gücünü kullanarak gerçekleri ve küçük kasabanın sakladığı karanlık sırları ortaya çıkarmak zorunda kalır. Oyunun tanıtım fragmanına yukarıda yer alan oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.

Buna ek olarak Life is Strange Remastered Collection PS5, Xbox Series Ailesi, PS4, Xbox One, PC ve Stadia için duyuruldu. Remastered çeşitli iyileştirmeler barındıracak ve sadece ilk Life is Strange oyunu ve Life is Strange: Before the Storm’un yenilenmiş versiyonlarını içerecek.

True Colors’ın Ultimate sürümünü satın almanız durumunda Remastered Collection ücretsiz olarak verilecek. Paket yıl sonuna doğru ayrı da satın alınabilecek.

Forspoken (Project Athia)

Geliştirici Luminous Productions, ilk olarak Project Athia olarak duyurulan oyunun resmi isminin Forspoken olacağını sunum esnasında duyurdu.
Oyun 2022’de sadece PS5 ve PC için çıkışını gerçekleştirmiş olacak. Yapılan özel sözleşmeyle ilk iki yıl PlayStation’a özel kalacak. Ana karakterimiz Frey Holland’ı İngiliz aktris Ella Balinska canlandırıyor.

Büyü yeteneklerine sahip Frey Holland’ın kontrolünü ele alacak güzel ve bir o kadar da acımasız fantastik bir dünyada hayatta kalma savaşı vereceğiz. Yapım şimdiden bize heyecanlandırmadı değil.

Hitman Sniper Assassins

Hitman Sniper Assassins iOS ve Android cihazlar için duyuruldu. Bu yıl içinde çıkış yapması planlanıyor. Hitman Sniper Assassins; mobil oyuncular için yeni oynanabilir suikastçılar ve yeni oynanış özellikleri vaat ediyor.

Square Enix Montreal tarafından geliştirilen yapım mobil oyun pazarı için sadece bir başlangıç. İki tane daha mobil oyun geliştirilme aşamasında. Just Cause: Mobile’da mobil için duyurulan oyunlar arasında.

Outriders 

People Can Fly, aksiyon shooter RPG oyunu Outriders için yeni fragman paylaştı.

Outriders PS5, Xbox Series Ailesi, PS4, Xbox One, PC ve Google Stadia için 1 Nisan’da çıkışını gerçekleştirmiş olacak. Oyun ilk günden Xbox Game Pass sistemine dahil edilecek. Oyuncular cüzi bir fiyata yapımı deneyimleyebilecek.

İnsan nüfusu Enoch siperlerinde günden güne erirken, sen kendi Outrider’ını oluşturarak bu acımasız gezegenin tozunu attıracaksın.

Zengin hikâye öğeleriyle can bulan gezegende gizemli bir sinyalin peşine takılarak First City’nin varoş, gecekondu mahallelerini ardında bırakacak; ormanları, dağları ve çölü aşacaksın.

Sektörün en iyi nişancı oyunlarına imza atan geliştiricilerden biri olan People Can Fly’ın geliştirdiği Outriders, yıkıcı güçlerle şenlenen heyecan verici çatışmalar ile çok çeşitli tuhaf silahlar ve ekipmanlarla donatılmış eğlence dolu sayısız saat vaat ediyor.

Peki ya siz siz duyurular hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version