Spotify, GTA VI için Kolları Sıvamış Olabilir!

Grand Theft Auto serisinin bir sonraki oyunu hakkındaki detaylar gün geçtikçe genişlemeye devam ederken, bazı yeni sızıntılar oyunun radyo kütüphanesi hakkında yeni bir detaya işaret ediyor.


İlginizi Çekebilir: GTA 6 Hakkında Bilinen Her Şey!


GTA 6’nın Radyosu Spotify ile Entegre Olabilir!

Geçtiğimiz saatlerde ortaya atılan bazı yeni sızıntılara göre Rockstar Games tarafından geliştirilmekte olan Grand Theft Auto VI’nın araç radyosu, Spotify ile entegre bir şekilde çalışabilir.

Bu sayede GTA VI oyuncuları araba, helikopter, motor ya da herhangi bir başka araç sürerken oyun içi radyo yerine kendi şarkı kütüphanesini tercih edebilir. Yani artık kendi kütüphanenizi oluşturmak için çabalamanıza ya da mevcut şarkıları dinlemek zorunda kalmanıza gerek kalmayabilir diyebiliriz.

Bulunduğumuz noktada söz konusu iddiaların ne kadar doğru olduğu ya da bu sistemin nasıl çalışacağı hakkındaki detayların üzeri sisli diyebiliriz. Yani şimdilik heyecanlanmamakta fayda var.

GTA 6 Hakkında Bilinen Her Şey

Grand Theft Auto serisinin bir sonraki oyunu GTA 6 uzun süredir pek çok sızıntıya, söylentiye ve spekülasyona konuk oluyor. Peki GTA 6 geliyor mu ya da ne zaman gelecek? Ne yazık ki Rockstar Games bu soruya henüz bir yanıt vermiyor.

Öte taraftan susmak, bazen en iyi cevaplardan birisidir.

GTA 5’in oyun konsollarına çıkışından bu yana yaklaşık olarak yedi yıl gibi uzun bir süre geçti ve tam da bu nedenden dolayı GTA 6 için hazırlıkların var olduğunu düşünebiliriz. En son haberler ve söylentiler oldukça yakın bir zamanda yeni oyun ile tanışabileceğimizi işaret ediyor.

Exit mobile version