Splinter Cell Remake Konsept Sanat Çalışmaları Yayınlandı

Orijinal oyun da ücretsiz olarak dağıtılmaya başlandı!

Ubisoft tarafından ilk Splinter Cell Remake konsept sanat çalışmaları ortaya çıkartıldı. Ana senaryo boyunca karşılaşacağımız sahnelere ait olan bu çalışmalar, bizlere nasıl bir yeniden yapım göreceğimiz hakkında fikir veriyor.


İlginizi Çekebilir: Splinter Cell Remake, Yönetmenini Kaybetti!


Splinter Cell serisinin 2013 yılından bu yana süren sessizliği, Aralık ayı içerisinde bozulmuştu. Her ne kadar yeni bir oyun olmasa da, orijinal oyunun Snowdrop motoru ile yeniden yapımı duyurulmuştu. Montreal yerine Toronto stüdyosu çatısı altında yürütülmekte olan proje için detaylıca bilgiler sunulmuş değil, ama günümüzdeki oyuncu kitlesine hitap edecek hikayenin şekilde yeniden yazılacağı belirtilmişti. 

Splinter Cell Remake Konsept Sanat Çalışmaları Ortaya Çıktı

Geçtiğimiz ay içerisinde yönetmenini kaybetmiş olan Splinter Cell Remake için, oldukça erken bir safhasına ait konsept sanat çalışmaları ortaya çıktı. Bu çalışmalar, orijinal oyunun çıkışının yirminci yılı için hazırlanan yaklaşık yirmi dakikalık ve serinin önceki oyunlarının ışıklandırma, görseller ve devrimsel kılan diğer her şeyin Yaratıcı Yönetmen Chris Auty, Teknik Yönetmen Christian Carriere, Kıdemli Oyun Tasarımcısı Andy Schmoll ve Ortak Bölüm Tasarımı Yönetmeni Zavian Porter başta olmak üzere özel konuklar ile masaya yatırıldığı video esnasında ekranımıza geliyor. 

Splinter Cell Konsept Sanat Çalışmaları

Sizlerin de göreceği üzere, önceki Splinter Cell’lerden aşina olduğumuz sahneler görsellerde de karşımıza çıkıyor. Ancak bunların, konsept sanat çalışmaları olduğunu unutmamak lazım.  

Son olarak, serinin yirminci yılına özel olarak, orijinal oyunun 30 Kasım 2022 tarihine kadar ücretsiz olarak dağıtılacağını söyleyelim. Buradan resmi sayfaya ulaştıktan sonra, GET IT FOR FREE’ye basmanız yeterli olacak. Bir defa kütüphanenize ekledikten sonra, kalıcı olarak sahip olacaksınız.

Exit mobile version