Spider-Man 2’deki Venom Diyalogları Büyük Ölçüde Kesilmiş

Venom oyunu garanti diyebilir miyiz?

Spider-Man 2'deki Venom Diyalogları Büyük Ölçüde Kesilmiş

Spider-Man paylaşımları ile ün salmış olan Evan Filarca tarafından aktarılana göre Spider-Man 2’deki Venom diyalogları, planlanandan azmış. Bu da akıllara Venom içeriğinin hazırlanabileceği ihtimalini getiriyor.


İlginizi Çekebilir: Venom Yan Oyunu Görebilme İhtimalimiz Yüksek


PlayStation 5 konsolunun uzun zamandır beklenen Spider-Man 2 oyunu, Ekim ayının sonlarına doğru satışa sunulmuştu. Kısa sürede satış rekorları kırması ile PlayStation tarihinin en hızlı satan oyunu olma unvanını eline geçirmişti. Gelecekte bu başarının nereye kadar devam ettirileceği merak konusu iken, yakın bir zaman önce aktarılan yeni bir bilgi ise oyuncuları hem şaşırtacak hem de üzecek cinsten diyebiliriz.

Spider-Man 2’deki Venom Diyalogları % 90 Oranında Kesilmiş!

Her ne kadar oyundaki Venom ortak-yaşar başımızı epey ağrıtmış olsa da, oyuncular arasında bu karakterin yeteri kadar ön-plana çıkartılmadığı düşüncesi hakimdi. Seslendirmeni olan Tony Todd ise San Francisco FAN Expo etkinliğine katılmış ve çeşitli röportajlar gerçekleştirmişti. Spider-Man paylaşımları ile tanınan Evan Filarca ise X hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile Spider-Man 2’deki Venom diyalogları için büyük oranda kırpıldıklarını söyledi.

Peki böylesi bir karar niye alınmış olabilir? Henüz Insomniac Games tarafından yapılmış bir açıklama yok. Ama hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz haftalarda, hayranların talep etmesi durumunda bir Venom içeriğinin hazırlanabileceği söylenmişti. Hiç şüphesiz ki hayranlar da böylesi bir açık kapıyı kaçırmayacaklardır. Görünüşe göre geliştirici stüdyo da bunu az çok tahmin ediyor olacak ki % 90 oranında kesilmiş olan diyalogları bu genişleme paketine saklıyor olabilir.

Elbette bu sadece bir tahminden ibaret, ama yazılan diyalogların bu kadar fazla oranda kısaltılmasının başka bir açıklaması olmayabilir. Bunu, Insomniac Games tarafından yapılacak olası resmi açıklama ile daha iyi anlayacağımızdan eminiz. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version