Spider-Man 2 Senaryosu ile İlgili Bazı Bilgiler Sızdırıldı

Geri dönüşler var...

4chan sitesi üzerinde yaşanan sızıntı ile Spider-Man 2 senaryosu ile ilgili bazı ilginç detaylar sızdırıldı. Ancak bu detaylar gidişata dair değil de hangi karakterleri görebileceğimize dair bilgiler sunuyor.


İlginiz Çekebilir: Yeni Avatar Oyunu Hakkında Bilgiler Sızdırıldı


Marvel’s Spider-Man 2, bu yılın merakla beklenen oyunlarından. 2021 yılının Eylül ayındaki PlayStation 5 Showcase sırasında duyurulan oyunun, bu yılın Eylül ayında satışa sunulması planlanıyor. Şu an için Sony Interactive Entertainment veya Insomniac Games tarafından herhangi bir teyit etmemiş olsa da, yakın bir zaman önce yaşanan sızıntı ile Marvel’s Spider-Man 2 bir kez daha gündeme geldi.

4chan sitesi üzerinden yapılan paylaşım kısa sürede kaldırılmış olsa da, eli hızlı olan kullanıcılar bir kopyasını almayı başardılar ve bu da sızdırılan bilgilerin doğru olabileceği ihtimalini güçlendirdi diyebiliriz. Eğer her ihtimale karşı her şeyi oyunu oynarken öğrenmeyi istiyorsanız, buradan sonrasını okumamanız iyi olabilir.

Spider-Man 2 2023 Sonbaharı Döneminde Çıkacak

Spider-Man 2 Senaryosu Hangi Karakterleri Karşımıza Çıkaracak?

Söylenene göre, oyundaki Osborn’ları Green Goblin (Yeşil Cin) olarak ve her ikisinin de olay örgüsü farklı olacakmış. Bununla birlikte, Harry ve Norman için de biri standart Cin olmak üzere iki farklı kıyafet bulunacakmış.

Senaryoda karşımıza Kraven, Mysterio ve Venom gibi ana kötü karakterlerin dışında Big Wheel, Paste Pot Pete ve Sandman dahil kötü taraf için fazladan yan karakterler olacak iken, Screwball ve Doc Ork da geri dönüş yapacakmış. Yalnız Doc Ork karakterinin kısa bir süre görüneceği söylenmiş.

Elbette bu yazdıklarımız şu an için birer söylentiden ibaret, ama sızıntı bilgilerin kısa sürede kaldırılmış olması da bir “Acaba?” dedirtmiyor değil. Bunları elbette Ağustos ayında başlayacağı söylenen tanıtımlar ile net olarak öğrenebileceğiz.

Exit mobile version