Spider-Man 2’nin PC Versiyonu Baştan Sona Oynanabiliyor

Resmi olarak yayınlanmasını beklemeye gerek kalmadı gibi...

Spider-Man 2'nin PC Versiyonu Baştan Sona Oynanabiliyor

Geçtiğimiz aylarda sızdırılan Spider-Man 2‘nin PC versiyonu, artık baştan sona oynanabilir halde. Hatta Yeni Oyun+ seçeneğini bile içeriyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Spider-Man 2 Yeni Oyun+ Özelliği Önümüzdeki Ay Geliyor


Hatırlayacağınız üzere Aralık ayında Rhysida isimli bilgisayar korsanı grubu, Insomniac Games stüdyosuna siber saldırıda bulunmuş ve sonrasında da, pek çok önemli sızıntı ile karşılaşmıştık. Geliştirici stüdyonun gelecek planlarından Sony firmasının PlayStation Plus servisi ile ilgili planlarına, Spider-Man 2 ve Wolverine oyunlarının geliştirilme aşamasındaki PC versiyonları ve oynanış görüntüleri internet ortamına yayılmıştı. Hatta geçtiğimiz ayın ortalarına doğru, Spider-Man 2 oyununun oynanabilir versiyonu da torrent üzerinden yayınlanmıştı.

Spider-Man 2’nin PC Versiyonu Oyuncular Tarafından Tamamıyla Oynanabiliyor

Oyuncular arasında bayağı büyük bir ilgi gören resmi olmayan PC versiyonu ile ilgili olarak baştan sona oynanabilir olduğu bilgisi de geldi. Hatta Yeni Oyun+ seçeneğini dahi içeriyor. Bildiğiniz gibi Yeni Oyun+ seçeneği, önümüzdeki ay içerisinde yayınlanacak olan güncelleme ile PS5 versiyonuna eklenecek. Haliyle oyunun resmi olmayan PC versiyonuna erişimi olan kullanıcıların, bu açıdan avantajlarının olduğunu söyleyebiliriz.

Diğer yandan, oyunun PC versiyonunun, grafiksel bazı aksaklıklar ve hataların haricinde, iyi çalıştığı rapor edildi. Bununla birlikte, modlama ekibinin performansının da göz doldurduğu ve bir hayli önemli bir başarı sağladıkları söyleniyor. Ayrıca halihazırdaki grafiksel sorunların kısa sürede çözüleceği tahmin ediliyor iken, fare ve klavye desteğinin de getirilmesi bekleniyor.

Son olarak, yakın bir zaman önce sızdırılan on sekiz dakikalık oynanış videosuna da göz atabilirsiniz.

Exit mobile version