Spider-Man 2 PC Görüntüleri Sızdırılmış Olabilir

Geliştirici için sıkıntılar bitmiyor...

Insomniac Games stüdyosuna yapılan siber saldırı sonrasında, bilgisayar korsanları tarafından yeni içeriklerin sızdırılması da devam ediyor. Şimdi de Spider-Man 2 PC görüntüleri ile karşımıza gelmiş gibi görünüyor.


İlginizi Çekebilir: GTA 5 Kaynak Kodları Tamamıyla Sızdırıldı


Bildiğiniz gibi 2020 yılı itibarıyla, birinci parti PlayStation oyunları da Epic Games ve Steam mağazaları üzerinden PC kullanıcıları ile buluşmuştu. Açılış Horizon: Zero Dawn – Complete Edition ile yapılmış iken, son çıkan oyun da bildiğiniz gibi Ratchet and Clank: Ayrı Dünyalar olmuştu. Hal böyle olunca, duyurulan her yeni PlayStation oyunu için kafalarda oluşan bir soru işareti de “PC için ne zaman gelecek acaba?” oluyor.

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz haftalarda Rhysida isimli bir bilgisayar korsan grubu, Insomniac Games stüdyosuna siber saldırıda bulunmuştu. Bu hadisenin sonrasında iki taraf arasında herhangi bir anlaşmanın sağlanamamasına bağlı olarak, çeşitli sızıntılar yaşanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde stüdyonun gelecek planları, Wolverine ile ilgili oynanış görüntüleri ve geliştirilme aşamasındaki PC versiyonu ve Sony firmasının PlayStation Plus ile ilgili muhtemel planları ortaya çıkmıştı.

Spider-Man 2 PC Görüntüleri

Wolverine sonrasında, geliştirilme aşamasının erken bir safhasında olan Spider-Man 2 oyununun PC versiyonu da internete sızdı. Bu bağlamda, ilk ekran görüntüleri ortaya çıkmış gibi görünüyor.

Vegas Küresi Spider-Man 2 Tarafından da Ele Geçirildi!

Elbette bu görüntüler nihai sürümden alınmış değil iken, Sony Interactive Entertainment ile Insomniac Games de oyunun PC versiyonunu henüz duyurmuş değiller. Yine de bu versiyonunu üzerinde çalışılırken görmek de heyecan verici diyebiliriz.

Bildiğiniz gibi geliştirici stüdyoya yapılan siber saldırı ile çalınan dosyaların arasında Spider-Man 2 klasörü de bulunuyordu. Haliyle yukarıdaki görüntülerin de aynı klasör içinde yer aldığı düşünülüyor. Diğer yandan, internete sızan geliştirilme aşamasındaki PC sürümünün aynı Wolverine gibi oyunun tamamını değil de belli başlı kısımlarını kapsadığını da belirtmeden geçmeyelim.

Exit mobile version