Spider-Man 2 Kooperatif Desteği Sunacak Mı?

Resmi açıklama geliştiriciden geldi...

Spider-Man 2 Kooperatif Desteği Sunacak Mı

Uzun zamandır merak edilen bir soru cevabını buldu ve Spider-Man 2 kooperatif desteği ile çıkacak mı konusu netlik kazanmış oldu. Bu soruya en yetkili cevap ise elbette Insomniac Games stüdyosundan geldi.


İlginizi Çekebilir: Bloodborne PC Versiyonu PlayStation Showcase’te Duyurulabilir


PlayStation Showcase için fazla bir şey kalmadı. PlayStation 5 ve PlayStation VR2 oyunlarıyla ilgili tanıtımları yapılacağı sunumda, elbette Marvel’s Spider-Man 2 de görmeyi istediklerimiz arasında yer alıyor. Bunun öncesinde ise oyunun kooperatif desteğinin olup olmayacağı gündeme geldi.

Geçtiğimiz yılın Eylül ayı içerisinde SacAnime Summer 2022 soru-cevap etkinliği sırasında Miles Morales karakterini seslendiren Nadji Jeter, kendisine sorulan soruya “Duyurulup duyurulmadığını bilmiyorum ama sanırım olacak.” cevabını vermiş ve bu da Marvel’s Spider-Man 2 oyununun kooperatif desteği olacağı yönünde söylentileri arkasından getirmişti.

Spider-Man 2 Kooperatif Desteği Sunmayacak

Yarın TSİ 23:00 sıralarında başlayacak olan PlayStation Showcase öncesinde bu yorum tekrardan gündeme gelince, elbette Insomniac Games de cevap hakkını kullanmaktan geri durmadı. Geliştirici tarafından söylenene göre, devam oyunu tamamıyla tek oyunculu bir macera sunacak.

Bu söylentiler aslında Miles Morales ve Peter Parker karakterlerinin ikisinin de oyunda önemli bir rol oynayacağı bilgisinin ardından çıkmıştı, ama son paylaşımı ile Insomniac Games tarafından yalanlanmış oldu.

Marvel’s Spider-Man 2, 2018 yılında çıkan oyundaki ve bağımsız genişleme paketi olarak da düşünebileceğimiz Miles Morales’teki olayların sonrasında geçecek. Bakalım PlayStation Showcase sırasında oyun ile ilgili neler göreceğiz? Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version