Spider-Man 2 için Halen 2023 Yılı Hedefleniyor

İyi aşama kaydedildiği söylenmiş...

Marvel’s Spider-Man 2 oyunundan uzun zamandan sonra ses geldi. Gerçi bu beklediğimiz bir ses değil, ama en azından ertelenmeyeceğini ve önümüzdeki sene satışa sunulacağını öğrenmiş olduk. Yaşanan son gelişmenin detayları haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Spider-Man: Miles Morales PC Tarihi Açıklandı


Devam oyunu Marvel’s Spider-Man 2, 2021 yılının Eylül ayındaki PlayStation 5 Showcase sırasında duyurulmuştu. Yine Insomniac Games tarafından geliştirilmekte olan oyunun, şimdiye kadar olan en destansı Spider-Man hikayesini bizlere anlatacağı söylenmiş ve 2023 yılında mevcut nesil konsol için satışa sunulacağı belirtilmişti.

marvels-spider-man-2-playstation-showcase-2021-trailer_akh8.1200

Spider-Man 2, 2023 Yılında Satışa Sunulacak

Arkadan geçen zaman zarfında, PlayStation 5 için çıkacak olan oyunlar hakkında birçok yeni gelişme yaşanmış olsa da, Marvel’s Spider-Man 2 hep gölgede kalmış ve adı bile geçmemişti. Haliyle bu durum, oyuncular olarak bizleri endişelendirmedi değil. Olası bir erteleme haberi ile karşılaşacağımızı düşünmeye başlamıştık.

Bizler için ses olan oyunculardan birisi, aradan geçen bir yılı aşkın sürede herhangi bir yeni fragmanın yayınlanmamasına ve yeni bir haberin gelmemesine ilişkin olarak duyduğu endişeyi Twitter üzerinden paylaştı. Sonuna da ertelenmemesini umduğunu da iliştirdi.

Söz konusu bu Twitter gönderisine, geliştirici stüdyodan bir yanıt geldi. Herhangi bir yeni detay ortaya çıkmamış olsa da, söylenenlerin yüreklere bir nevi su serptiğini söyleyebiliriz:

“Ertelenmiyor. İyi aşama kaydediyoruz ve halen 2023’te çıkacak. Oyunları göstermek zaman, çaba, kaynak ve koordinasyon gerektiriyor.”

Bir ihtimal, sıradaki State of Play veya büyük PlayStation sunumu sırasında görebiliriz. En olmadı, The Game Awards şovu da ihtimallerden bir tanesi. Geçtiğimiz ay içerisinde, sızdırdığı bilgiler ile ünlenmiş olan Millie Amand tarafından yakın bir zamanda oynanış gösteriminin yapılacağı söylenmişti. Ancak henüz yeni bir gelişme yaşanmış değil.

Exit mobile version