Spider-Man 2 2023 Sonbaharı Döneminde Çıkacak

Görünürde bir erteleme yaşanmamış...

Sony Interactive Entertainment tarafından yayınlanan yeni gönderi ile Marvel’s Spider-Man 2 oyununun çıkış aralığı netlik kazanmış oldu. Görünüşe göre herhangi bir erteleme yok ve baştan söz edildiği gibi seneye bizlerle olacak.


İlginizi Çekebilir: Spider-Man 2 için Halen 2023 Yılı Hedefleniyor


2021 yılının Eylül ayı içerisinde düzenlenen PlayStation 5 Showcase sırasında duyurulmuş olan Marvel’s Spider-Man 2 hakkında yeni bir şeyler duyamadık ne yazık ki. Son olarak, Ekim ayının sonlarına doğru Insomniac Games tarafından bir hayranın endişe dolu mesajına verilen cevap ile önümüzdeki yıl içerisinde çıkacağı bir kez daha teyit edilmişti.

Bu gelişmenin üzerinden geçen bir sürenin ardından, yakın bir zaman önce, devam oyunun PlayStation mağazasında kısa bir süreliğine belirdi. Öyle ki İstek Listesine Ekle düğmesi bile göründü. Hal böyle olunca, muhtemelen bir yeni duyurunun da yolda olduğu beklentisi oluşmuştu.

marvels-spider-man-2-playstation-showcase-2021-trailer_akh8.1200

Spider-Man 2 Ne Zaman Çıkıyor?

Bugün gün içerisinde ise US PlayStation Blog üzerinden, 2023 yılı içerisinde PlayStation konsollarına çıkacak olan oyunlar, PlayStation donanımları ve aksesuarları ile ilgili olarak yayınlanan gönderi içinde Marvel’s Spider-Man 2 oyununa da yer verilmiş. Şimdilik net bir tarih verilmemiş olsa da, Insomniac Games tarafından PlayStation 5 için özel olarak geliştirilmekte olan oyunun Eylül ile Kasım ayları arasında bir zamanda satışa sunulacağı belirtilmiş.

Aslına bakarsanız bu zaman aralığı bir sürpriz olmadı. Çünkü, geliştirici stüdyonun senaryodan sorumlu ekibinin bir parçası olan Jamie Mayer tarafından kendi internet sitesinde yer verilen bilgi ile oyunun 2023 yılının sonbahar mevsiminde satışa sunulacağı ortaya çıkmıştı. Bu bilgi sonradan kaldırılmış olsa da, US PlayStation Blog gönderisi ile teyit edilmiş oldu.

Bu gelişme elbette sessiz geçen ayların ardından az da olsa heyecanlandırmadı değil, ama yeni detayları en erken ne zaman alabileceğimiz konusunda da bir o kadar meraklandırdı. Bakalım Sony Interactive Entertainment ve Insomniac Games eteklerindeki taşları ne zaman dökecekler? Yeni gelişmeleri heyecanla bekliyoruz.

Exit mobile version