Sony PlayStation’dan Özel Oyunlar Açıklaması!

Oh, rahatladım...

Amazon Fransa bugün birçok PlayStation özel oyununu (Windows) PC için listeledi. PC için listelenen yapımların ardından oyun dünyası adeta ikiye bölündü. Peki ortaya çıkan bu sızıntılar gerçeği yansıtıyor mu? Sony bu konu hakkında nasıl bir açıklamada bulundu? Sony PlayStation‘dan özel oyunlar açıklaması. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Sony’nin Özel Oyun Politikasına Neler Oluyor?


Sony PlayStation’dan Özel Oyunlar Açıklaması

PlayStation markasının özel oyunlar ile ön plana çıktığı bir gerçek. Buna karşın son zamanlarda birkaç özel oyunun bilgisayarlara da çıkacağını öğrendik. Sony PlayStation özel oyunlar geleneğini bozuyor mu?

Horizon Zero Dawn‘ın resmi olarak PC için duyurulması aklımıza bu tarz soruları getirmemize vesile oldu demek yanlış olmazdı sanırım. Death Stranding geçen sene onaylananlar arasında yerini alıyor. Ya God of War? The Last of Us? Bunların da gelmesi mümkün mü?

Sony bu konuda oldukça mantıklı bir pazarlama stratejisi izlemekte. Yapılan açıklamaya göre durum sadece bir reklam çalışmasından ibaret.

”PlayStation’ı nasıl daha fazla kişiye tanıtacağımız ve insanların PlayStation’da neler kaçırdığını göstermemiz açısından bazı yeni fikirlere açık olmamızın önemli olduğunu düşünüyorum.” diyen Sony Avrupa Başkanı, özel oyunlar geleneğinin korunacağı sinyallerini böylelikle vermiş ve şüphelere son noktayı koymuş oldu.

Amazon Fransa ise bugün birçok PlayStation özel oyununu (Windows) PC için listeledi. Bu oyunların tam listesine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sony PlayStation'dan Özel Oyunlar Açıklaması

Sony Interactive Entertainment ise konu hakkında “Amazon Fransa tarafından yapılan listelemeler gerçeği yansıtmıyor. Bu oyunları PC’ye getireceğimize dair herhangi bir duyuruda bulunmuş değiliz.” açıklamasında bulunarak özel oyunlar politikasında nasıl bir yol izlediklerini tekrar hatırlatmış oldu.

Konsolların en büyük kozu her zaman özel oyunlar olmuştur. Bu kozu Sony’nin kendi elleriyle saf dışı bırakmasını açıkçası beklemiyoruz.


Peki ya siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version