Sony PC Uyarlamaları Stratejisinden Bahsetti

İlk günden beklemeyin diyor Jim Ryan abimiz :)

Famitsu tarafından yapılan röportaj ile Sony PC uyarlamaları stratejisinden bahsetti. He ne kadar ilk günden çıkmayacak olsa da, en azından ne kadar bir süre beklememiz gerektiği tahmini olarak söylendi.


İlginizi Çekebilir: PC’ye Gelen PlayStation Oyunları Sony’ye Büyük Kâr Sağlıyor


Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan Sony Interactive Entertainment, PC için çıkarttıkları PlayStation oyunlarının kendilerine fazlasıyla büyük kâr sağladığını ve ‘Diğer’ kısmında elde edilen gelirin yıl yıl artış gösterdiğini dile getirmişti. Bunun sonucunda, daha fazla PC uyarlamasının da yolda olduğunu sözlerine eklemişti. Bu elbette biz oyunlar için son derece harita bir haber ve gözlerimize şimdiden Bloodborne dahil olmak üzere diğer PlayStation 4 ve 5 oyunlarına çevirdik bile.

Spider-Man 2 için Halen 2023 Yılı Hedefleniyor

Sony PC Uyarlamaları İçin Nasıl Bir Strateji Oluşturdu?

Yakın bir zaman önce Japon oyun dergisi Famitsu tarafından yapılan röportajda konuşan Sony Interactive Entertainment başkanı ve Üst Yöneticisi Jim Ryan, önümüzdeki dönemde çıkacak birinci parti PlayStation oyunlarının PC için ne zaman satışa sunulacağına açıklık getirdi.

Ryan, şirket stratejisine bağlı olarak PC uyarlamalarını kademeli tutar iken mevcut konsola özel oyunları da arttırmayı planlıyormuş. PC kullanıcılarının bu oyunları platformlarına oynamak için iki veya üç sene beklemelerinin gerekebileceğini de sözlerine ekledi.

“PS5’e özel oyunların önemini biz de çok iyi anlıyoruz. Daha önce de belirttiğim gibi, PlayStation Studios’un ana sorumluluğu insanların en yeni PS’yi kullanarak oyun deneyiminin keyfini çıkarmasını sağlamaktır. PS5’e özel oyunların sayısını artırıyor ve PC sürümünün çıkışını kademelendiriyoruz.”

Diğer yandan, her ne kadar birkaç yıl tedarik sorunu yaşanmış olsa da mevcut nesil konsolun şimdiye kadar olan en iyi başlangıcı yaptığını söyleyen Sony Interactive Entertainment başkanı ve Üst Yöneticisi Jim Ryan, Rise of the Ronin, Final Fantasy 16 ve Marvel’s Spider-Man 2 ile olumlu ivmenin sürdürülmesinin planlandığını da söyledi.

Exit mobile version