Sony Knack için İsim Hakları Başvurusu Yaptı

Bu hafta bizler için hareketli bir hafta olacak gibi görünüyor...

Sony Knack için İsim Hakları Başvurusu Yaptı

Geçtiğimiz hafta içerisinde, Sony Knack için isim hakları başvurusu gerçekleştirmiş. Görünüşe göre yeni oyunun duyurusu yakın. Ancak bu haftanın, bizler için yine hareketli bir hafta olacağı söyleniyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Sony Jade Raymond’ın Haven Stüdyosunu Satın Aldı!


Bu hafta, Sony Interactive Entertainment cephesinden önemli haberler alacağımız bir hafta olacakmış gibi görünüyor. Son dönemde iki stüdyoyu bünyesine katmış olan Japon teknoloji devinin, bir süredir Game Pass benzeri bir sistem üzerinde çalıştığını biliyoruz. İlkbahar mevsiminde duyurulacağı söylenen bu sistemi kod adı Project Spartacus.

Yakın bir zaman önce, eski IGN editörü ve şu sıralarda da Kind Funny bünyesinde yoluna devam eden Greg Miller’ın bu haftanın Sony Interactive Entertainment için büyük bir hafta olacağını söylemesi büyük bir heyecan yaratmıştı. Öyle ki Miller, bizleri üç önemli bir duyurunun beklediğine işaret etti. Bahsi geçen duyurulardan birinin Project Spartacus olacağı söylenir iken, ikincisinin yeni bir Knack oyunu olacak gibi görünüyor. Üçüncü duyurunun ne olacağı ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

Sony Knack için İsim Hakları Başvurusu ile Sürpriz Yaptı

Gematsu sitesinin tarafından Twitter üzerinden yapılan paylaşıma göre Sony Interactive Entertainment, 17 Mart 2022 Perşembe günü Japonya’da Knack için ticari marka başvurusunda bulunmuş. Ne var ki adı sadece ‘Knack’ olarak geçtiği için sil baştan bir yapım mı, yoksa esasen Knack 3 mü olacağı belirsizliğini koruyor.

Japon teknoloji devi, oyunun geliştiricisi olan Japan Studio’yu küçülmeye götürdükten sonra 1 Nisan 2021 tarihinde kapatmıştı. Stüdyodan ayrılanlar ise, Astro Bot geliştiricisi olan Team Asobi bünyesine katılmıştı. Stüdyonun geçtiğimiz günlerde yeni bir oyun üzerinde çalıştığı ortaya çıkmıştı.

Son olarak Kinda Funny bünyesinde çalışan Greg Miller, popüler PlayStation podcast yayını olan ‘PS I Love You XOXO’yu Perşembe gününe ertelediğini duyurdu. Bunun başlıca sebebinin de bahsi geçen üç söylentiden birinin gerçek olmasının büyük olay yaratacağını düşünüyor olması. Görünüşe göre, bir sonraki podcast yayınının zengin bir konu ile takipçileri ile buluşturmak istiyor, Greg Miller.


Peki sizin bu konudaki görüşleriniz nedir? Önceki Knack oyunlarını oynadınız mı? Seride yeni bir oyun görmeyi ister miydiniz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version