Sonic Frontiers, 2023’te Bolca Yeni İçerik Alacak

Önümüzdeki yıl dolu dolu geçecek...

Sonic Frontiers, 2023'te Bolca Yeni İçerik Alacak

SEGA tarafından Sonic Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşım ile Sonic Frontiers için önümüzdeki yıl boyunca yayınlanacak olan içerik yol haritasına ilişkin ilk detayları açıkladı. Görünüşe göre oyunun sahipleri için güzel bir yıl olacak.


İlginizi Çekebilir: Yeni Super Mario Bros. Filmi Fragmanı Yayınlandı


Sevimli mavi kirpimizin maceraları yeni oyunlar ile devam ediyor. Sonic Frontiers, geçtiğimiz ay içerisinde satışa sunulmuştu. Metacritic skorları pek parlak olmasa da son dönemde epey bir konuşulan oyununda, SEGA ve Sonic Team bu defa bizleri açık dünyaya bıraktılar. Gizemli Starfall Islands üzerinde maceradan maceraya koşarken, Chaos Emerald’ları toplamaya çalışacak ve birbirimizden ayrı düştüğümüz arkadaşlarımız ile yeniden buluşmaya çalışacağız.

Bu hafta yapılan yeni duyuru ile SEGA, Sonic Frontiers için planlanan 2023 yılı içerik yol haritasını detaylandırdı.

Sonic Frontiers için Ne Tür İçerikler Planlanıyor?

Yol haritasında yer alan ve yeni hikaye içeriği, yeni modlar ve hatta yeni karakterlerden oluşacak bu içerikler, yılın farklı zamanlarında ücretsiz olarak yayınlanacak. Şu an için bütün güncellemelerin detayları paylaşılmış değil, ama ilk yayınlanacak olanın fotoğraf ve müzik kutusu ve yeni meydan okuma modları içereceği belirtildi.

İkinci güncellemede mavi kirpimizin yeni yaşının kutlanacağı yeni bir içerik, açık bölge meydan okumalarının ve yeni bir Koco yaratığı olacak iken, üçüncü ve yılın son güncellemesinde ise yeni bir hikaye içeriği ve Amy, Knuckles ve Tails dahil oynanabilir yeni karakterler karşımıza çıkacak.

Şu haliyle içerik anlamında tatmin edici şeyler görecekmişiz gibi görünüyor. Elbette tüm detaylar açıklanana kadar beklemek daha sağlıklı olacaktır, ama önümüzdeki yıl boyunca oyunun epey destek göreceğini bilmek sevindirici oldu. Bakalım SEGA Sonic Frontiers için içerik detaylarını ne zaman açıklayacak? Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version