Songs of Conquest Türkçe Dil Desteği Kazanacak

Oyuna eklenecek olan içerikler ve gelecek planları da ortaya çıktı...

Songs of Conquest Türkçe Dil Desteği Kazanacak

Heroes of Might and Magic III dahil klasik oyunlardan esinlenilerek Lavapotion tarafından PC için geliştirilmiş ve Coffe Stain Publishing yayıncılığında Mayıs ayında Erken Erişim aşamasında satışa sunulmuş olan Songs of Conquest Türkçe dil desteği geliyor. Ayrıca oyunun içerik desteğine dair planlar da ortaya çıkartıldı.


İlginizi Çekebilir: Humankind Türkçe Dil Desteği Müjdelendi


Şu anda Steam Yaz İndirimi kapsamında % 25 indirim ile 37.50 TL’ye satılmakta olan oyun, sıra tabanlı strateji oyunu olarak karşımıza çıkmıştı. Wielders olarak anılan güçlü büyücüleri yönettiğimiz ve bilinmeyen diyarlarda yolcuğuna çıkıyor ve bize karşı gelen ve güçlü eserlerin peşinde olan ordular ile mücadeleye girişiyoruz.

Songs of Conquest Türkçe Oluyor ve Daha Fazla Yenilik Planlanıyor

Yakın bir zaman önce Steam sayfası üzerinden yeni bir paylaşımda bulunmuş olan geliştirici stüdyo, Songs of Conquest için Türkçe dil desteğinin yolda olduğunu yol haritasını Türkçe olarak da yayınlama nezaketinde bulunarak müjdeledi.

Açıklamalarda belirtilene göre, hem tek oyunculu hem de çok oyunculu deneyimini geliştirecek olan yeni özellikler hazırlanılıyor ve bu bağlamda eşzamanlı sıralar da Public Test Realm üzerinde oynanabilir olan büyük bir yenilik olduğunu söyleniyor. Bununla birlikte hikayelerdeki zorluk seçenekleri için de geçerli olacakmış. Öyle ki, Normal ayarı eskiye oranla daha kolay iken Zor ise artık biraz daha zor olacakmış.

Geliştirici stüdyo tarafından yapılan açıklamaların devamında, rastgele harita oluşturucusu ve dört grup için eklenecek olan yeni hikayeler, yapay zeka üzerindeki çalışmaların devam edecek olması, genel oyun ve performans iyileştirmeleri ve hata çözümlemeleri de planların arasında yer alıyormuş. Bunların yanı sıra, yeni gruplar ve planlanan her özelliğe yeni fikirler için de birer açık kapı bırakılmış. Diğer bir deyişle, Lavapotion tarafından oyun ile ilgili çalışmalar son hızla devam edecek.

 

Exit mobile version