Soho’da Geçen Gece Filminin Fragmanı Yayınlandı

Korku severler bu filme bayılacak.

Yönetmen ve yazar Edgar Wright’ın uzun zamandır beklenen son filmi nihayet bu Ekim ayında sinemalara geliyor.  Soho’da Geçen Gece (Last Night Soho) filminin fragmanı yayınlandı. Psikolojik-Korku filmi severler, kesinlikle bu filme bayılacak. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Disney DC Comics’i Satın Almak İstiyor!


Focus Features, Edgar Wright’ın yeni psikolojik korku filminin  fragmanını yayınladı. Bu harika uyarlamadan, film oyuncuları da eleştirmenlerden tam not almış gibi görünüyor. Soho’da Geçen Gece filmi 22 Ekim 2021‘de sinemaseverler ile buluşacak.

Soho’da Geçen Gece Filminin Fragmanı

Petula Clark’ın “Downtown” nın melankolik bir cover’ıyla açılan sahnede, yönetmen Edgar Wright’ın bizi hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı bir zaman  yolculuğuna çıkaracak. 1960’lı yıllarının Londra’sına gideceğimiz filmde, Lara günümüzden 1960’lı yıllara geçiş yapabilecek bir yol bularak,  yine aynı yıllarda yaşayan Sandy ile bir bağ kuracak.  Ve bu iki ana karakter birbirlerine bir şekilde paralel bir evren açmış olacaklar.

İlk başlarda her şey güzel gibi görünürken daha sonra her şey karanlığa gömülüp, yerini korku ve paranoyaya bırakacak. Sevgili okur, spoiler vermemek için fazla detaya girmiyorum. Ancak bu kısmı toparlayacak olursam; ünlü yönetmen ve yazar Edgar Wright’ın bu ilk psikolojik-korku filmi deneyimi olacağının altını çizmem gerekiyor zira bu sebeple Wright’ın çok iddialı bir yapıt hazırladığı yazılan haberler arasında.


Fragman: Soho’da Geçen Gece


Film ilk olarak 25 Eylül 2020’de gösterime girmesi planlanmıştı, ancak COVID-19 salgını nedeniyle 23 Nisan’a ertelendi ve nihayetinde yine bu sonbahara geri çekildi.

Soho’da Geçen Gece Film Oyuncuları

Psikolojik-Korku filmlerini sever misiniz? Filmin, fragmanına da izlediğinizde, size ilgi çekici geldi mi? Fikirlerinizi bizimle paylaşmak isterseniz aşağıda ki yorum bölümüne yazabilirsiniz.

Exit mobile version