Sniper Elite 5 Çıkış Tarihi Açıklandı

Mayıs'ta Fransa bizi bekler...

Sniper Elite 5 Çıkış Tarihi Açıklandı

Sniper Elite 5 çıkış tarihi resmi olarak duyuruldu. Ünlü serinin devam oyunu için takviminizde 26 Mayıs 2022 tarihine bir işaret koyun. Rebellion Developments ayrıca ön-sipariş hediyeleri ve Deluxe sürümü hakkında da detaylar paylaştı.


İlginizi Çekebilir: Sniper Elite 5 için Sinematik Fragman Yayınlandı


Bir kez daha Karl Fairburne rolünde olacağımız yeni Sniper Elite oyununda, bu defa 1944 yılının Fransa topraklarına ayak basacağız. Breton sahilindeki Atlantikwall tahkimatlarını zayıflatmaya yönelik olarak başlatılan US Rangers operasyonunun bir parçası olarak, elit keskin nişancı Karl Fairburne Fransız Direnişi ile irtibata geçiyor. Bu irtibat, müttefiklerin Europe: Operation Kraken’ı istila etmesinden önce savaşın sona ermesinin önündeki engel olan gizli bir Nazi projesinin varlığını ortaya çıkartıyor. Bize düşen ise bu engeli ortadan kaldırmak olacak.

İster tek başınıza, isterseniz de kooperatif olarak arkadaşınız ile oynayabileceğiniz Sniper Elite 5 oyununda, geniş çaplı silah özelleştirmesi, geliştirilmiş Kill Cam, çok oyunculu mod ve Invasion modu da bulunacak.

Sniper Elite 5 Ön-Sipariş Hediyesi ve Deluxe Sürüm Detayları

PC (Epic Games Store, Microsoft Store ve Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series platformlarında satışa sunulacak olan oyunun çıkış tarihine ek olarak, hem geliştirici hem de yayıncı konumunda bulunan Rebellion Developments, tarih duyurusuna ek olarak, ön-sipariş hediyelerini ve Deluxe sürümünün detaylarını paylaştı.

Verilen bilgilere göre, Sniper Elite 5’i ön-sipariş ile satın alanlar Wolf Mountain olarak isimlendirilen Target Führer görevine ve gizli operasyonlar için büyük önem arz eden P.1938 Suppressed Pistol’e erişim hakkı kazanacaklar.

Deluxe sürüm, hem ön-sipariş içeriği hem de geniş kapsamlı haritalarda geçecek olan iki bölümlük ek senaryonun bulunacağı Season Pass ile gelecek. Bununla birlikte, otantik İkinci Dünya Savaşı silahlarına erişim sağlayabileceğiniz altı farklı paket ve keskin nişancınızı özelleştirebilmek için kullanabileceğiniz iki yeni karakter paketi ve iki silah görünüm paketi olacak.

Exit mobile version