Skull and Bones Yine Ertelendi! Bu Oyun Ne Zaman Çıkacak?

Bekleye bekleye öldük...

Ubisoft tarafından yapılan resmi açıklama ile Skull and Bones yine ertelendi. Artık 2023 yılı da pas geçiliyor. Peki korsan temalı oyun ne zaman çıkacak? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Batman: Arkham Üçlemesinin Switch Tarihi Ertelendi!


Assassin’s Creed Black Flag için bir genişleme paketi olarak doğan Skull and Bones, sonradan ayrı bir oyuna dönüştürülmüş ve 2017 yılında da duyurulmuştu. Ne var ki sonrasında, oldukça uzun süre yeni bir resmi haberini duyamamıştık. 2022 yılının Eylül ayı ile büyük bir geri dönüşe imza atmış olan çok oyunculu açık dünya korsan temalı oyun, ne yazık ki yeniden duyurulmasının ardından da aksiliklerden başını alamamış ve sayısız ertelenmeler ile gündeme gelmeye devam etmişti. Yakın bir zaman önce yeni açıklamalarda bulunan Ubisoft tarafından Skull and Bones yine ertelendi.

Skull and Bones Yine Ertelendi: Güncel Çıkış Tarihi Nedir?

Fransız yayıncı, son yayınladığı kazanç raporunda uzun zamandır geliştirilme aşamasında olan oyunun 2023-24 finansal yılının dördüncü çeyreğinde çıkacağını duyurdu. Yani bu da, 2024 yılının Ocak ve Mart ayları arasındaki bir zamana denk geleceği anlamını taşıyor.

Ubisoft Skull and Bones Oyununu Yeniden Erteledi

Bildiğiniz gibi diğer Ubisoft stüdyolarının da yardımı ile Singapur stüdyosunun liderliğinde geliştirilen oyunun çıkış zamanı olarak 2024 finansal yılı gösterilmişti. Diğer bir deyişle, 1 Nisan 2023 ile 31 Mart 2024 tarihleri arasına denk gelecekti. Ancak son açıklama ile artık bu yılın bütünü ile pas geçileceğini ve önümüzdeki yıl buluşmanın gerçekleşeceğini öğrenmiş olduk. Elbette yeni bir erteleme daha yaşanmaz ise.

Önümüzdeki zaman zarfında Skull and Bones dışında Assassin’s Creed Nexus VR, Avatar: Frontiers of Pandora, Prince of Persia The Lost Crown ve mobil oyunlar olan Rainbows Six, The Division Resurgence ve Ubisoft Originals XDefiant gibi oyunlar ile buluşmayı bekliyor iken, Üst Yönetici Yves Guillemot tarafından başta Assassin’s Creed Mirage ve The Crew Motorfest olmak üzere son dönemde çıkan oyunları memnun edici bir satış performası gösterdiği dile getirildi.

Son olarak, henüz Fransız yayıncı tarafından isim verilmemiş olsa da büyük ölçekli başka bir oyunun da 2024-25 finansal yılına kaydırıldığı söylendi. Star Wars Outlaws olduğu tahmin edilen bu oyunun, en erken 2024 yılının Nisan ayında çıkması bekleniyor.

Kotaku sitesine Mayıs ayı içerisinde bilgi aktaran iki kaynak, oyunun 31 Mart 2024 öncesinde çıkacağını söylemişti. Ne var ki bu hedefin oldukça iddialı olabileceğini söyleyen kaynaklar, 2025 yılının Mart ayında sona erecek finansal yılda çıkmasını beklediklerini de sözlerine eklemişlerdi.

Exit mobile version