Skull and Bones Kapalı Beta Testi Geliyor

Denizlere önceden yelken açmak isteyenler için...

Skull and Bones Kapalı Beta Testi Geliyor

Fransız yayıncı tarafından Skull and Bones kapalı beta testi duyuruldu. Henüz bir detay verilmemiş olsa da, kaydınızı yaptırmayı unutmayın. Ayrıca oyun için bir de şarkı bestelenmiş. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Assassin’s Creed Oyunları Hakkında Son Bilgiler


Skull and Bones, indirilebilir içerik olarak doğup da bağımsız büyük bütçeli hale getirilen bir diğer Ubisoft oyunu oluyor. Tercihen tek başınıza, iki arkadaşınız ile kooperatif olarak veya PvP olarak oynayabileceğiniz oyunun hikayesine göre Sainte-Anne adı verilen bir gemi kazasından kurtulmayı başarmış olan bir korsanın rolüne bürüneceğiz.

E3 2017 fuarındaki duyurusu sonrasında uzun süre hakkında haber alamadığımız oyun, geçtiğimiz yıl büyük bir geri dönüşe imza atmıştı. Aradan geçen zaman zarfında da hem yeni detaylar paylaşılmış hem de erteleme haberleri verilmişti.

Skull and Bones Kapalı Beta Testi Ne Zaman Başlayacak?

Şu an için net bir çıkış tarihi olmayan Skull and Bones için Ubisoft Forward sırasında kısa bir şekilde göründü diyebiliriz. Öyle ki 25 – 28 Ağustos 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek bir kapalı beta testi duyurusu yapıldı. Her ne kadar içeriğine dair bir detay verilmemiş olsa da, tercihen buradan kaydınızı yaptırabiliyorsunuz.

Oyun için ayrıca Home Free tarafından hazırlanmış ve sahnede de söylenmiş olan Skull and Bones şarkısı için bir video yayınlandı. Oyundan sahneler ile hazırlanmış olan videodaki şarkı hiç de fena değil. Siz ne düşünüyorsunuz?

En Düşük Gereksinimler

1080p @ 30 FPS (Düşük Ayarlar)

Yüksek Gereksinimler

1080p @ 60 FPS (Yüksek Ayarlar)

Yüksek Gereksinimler 

1440p @ 60 FPS (Yüksek Ayarlar)

Ultra Gereksinimler

4K @ 60 FPS (Ultra Ayarlar, DLSS/FSR Dengeli Ayar)

Exit mobile version