Skull and Bones Açık Beta Testi Geliyor

Denemeyen kalmasın!

Ubisoft tarafından yapılan yeni duyuru ile Skull and Bones açık beta testi önümüzdeki ay itibarıyla gerçekleştirilecek. Peki ne zaman başlayacak ve içeriğinde neler olacak? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Skull and Bones İçin 4 Sezonluk İçerik Yol Haritası Detaylandırıldı


Şaka gibi, ama gerçek. Ubisoft firmasının Singapur stüdyosu tarafından geliştirilen, fırtınalı ve karanlık bir dönemde ve pek çok kez ertelenen Skull and Bones oyunu 16 Şubat 2024 tarihinde PC (Epic Games Store ve Ubisoft Connect), PlayStation 5 ve Xbox Series için satışa sunulacak. Geri sayım devam eder iken, açık dünya korsancılık oyunu için çıkışı öncesinde bir açık beta testi düzenlenecek ve dileyen herkesin deneyebilmesi mümkün olacak.

Skull and Bones Açık Beta Testi ile Son Isınma Turu

8 Şubat 2024 Perşembe günü TSİ 05:00 sıralarında başlayacak olan test, 11 Şubat 2024 Pazar günü TSİ 02:00 sıralarında sona erecek. Ön-yüklemenin de 6 Şubat 2024 Salı günü TSİ 12:00 sıralarında başlayacak.

Aralık ayındaki kapalı beta testindeki Coast of Africa ve Red Isle bölgeleri açık beta testinde de oyunculara sunulacak iken, ekstradan Open Seas ve Doğu Hindistan ile benzeri yeni bir bölgeye geçiş yapabilecekmişiz. Burada, korsan mağarası Telok Penjarah bulunuyormuş.

Ana senaryo kontratları tarafında, Exterminate the Rat’e kadar ilerleyebilmek mümkün olacak. Kademe 6 Derece 1 ile yükseleceğimiz Brigand (Harami) derecesinin ötesine geçemeyecek olsak da, açık betayı oynamaya devam edebileceğimiz söyleniyor. Bununla birlikte yan kontratları tamamlayabilecek iken, daha önceden tamamladığımız kontratları yeniden oynayabilecek, ödül kontratlarını ve dünya etkinliklerini de tamamlayabileceğiz.

Açık beta testinde çapraz platform ve çapraz aşama kaydetme özelliklerini etkinleştirdiğimizde de kilidi açabileceğimiz özel ödüller olacakmış. Ayrıca kaydedeceğimiz aşamanın ve kilidini açacağımız eşyaların oyunun tam sürümüne aktarılacağı da söyleniyor.

Exit mobile version