Skull and Bones İçin 4 Sezonluk İçerik Yol Haritası Detaylandırıldı

Skull and Bones İçin 4 Sezonluk İçerik Yol Haritası Detaylandırıldı

Ubisoft, Skull and Bones için 4 sezonluk içerik yol haritası ile karşımıza çıktı. Görünüşe göre ilk yılda sular epey sıcak olacak. Peki bizleri neler bekliyor? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Ubisoft Plus Premium ve Ubisoft Plus Classics Duyuruldu


Skull and Bones İçin 4 Sezonluk İçerik Yol Haritası Neler İçeriyor?

Eğer son dakika golü yemez isek Skull and Bones, 16 Şubat 2024 tarihinde PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için satışa sunulacak. 2017 yılının E3 fuarındaki duyurusunun ardından fazlaca badire atlatan ve sayısız kez ertelenen açık dünya korsan temalı oyun, büyük bir merakla bekleniyor. Youtube kanalı üzerinden oyun ile ilgili yeni bir fragman yayınlayan Ubisoft, Skull and Bones için 4 sezonluk yol haritasını detaylandırdı. Oyun sonu içerikleri dahil ünlü korsan lortlarının, yeni dünya etkinliklerinin ve çok daha fazlası bizi bekliyor.

Fragmanda da detaylandırıldığı üzere, Raging Tides adı altındaki ilk sezonda Philippe La Peste ile karşı karşıya geleceğiz. Bunun yanı sıra, Faction Convoy, Territory Control ve bir deniz canavarı olan Tylosaurus, düşmanlara karşı üstünlük kurma, efsanevi soygunlar ve sezon ödülleri olacak.

Chorus of Havoc adındaki ikinci sezon karşımıza Hubac Twins çıkacak. Sezonun devamında Dragon Boat etkinliği, savaş gemisi refakatçiliği, filo yönetimi, devasa bir köpek balığı, yeni üstünlük kurma fırsatları ve mobilya, silah ve gemiler kapsamında sezon ödüllerimiz olacak.

Üçüncü sezonun adı ise Into the Dragon’s Wake olacak. Bu defa da karşımıza Li Tian Ning dikilecek. Aslına bakarsanız, üçüncü ve dördüncü sezon için çok da detaylı bilgiler bulunmuyor. Öyle ki Cadılar Bayramı ve Ay Yeni Yılı etkinliklerinin dışında, her iki sezonda da yeni dünya etkinlikleri, efsanevi deniz canavarları, yeni büyük özellikler, üstünlük kurma fırsatları ve mobilya, silah ve gemiler kapsamında yeni sezon ödülleri bizi bekliyor.

Exit mobile version