Silent Hill: The Short Message, Yeni Oyunun Adı Olabilir

Yeni oyuna ilişkin önemli bir gelişme yaşandı!

Silent Hill: The Short Message, sıradaki Silent Hill oyununun adıymış gibi görünüyor. Şimdilik birçok bilinmez söz konusu olduğu için, bir tahminde bulunmak güç ama bu gelişme karşısında yine bir hayli heyecanlanmadık değil. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Silent Hill 2 Remake Demo Görüntüleri Sızdırıldı (Güncel)


Yeni Silent Hill oyunları ile ilgili iddialar, sızıntılar ve söylentiler aslında oldukça uzun zamandır karşımıza çıkıyordu. Orijinal oyunun yeniden yapımı ve bölümler halinde yayınlanacak olan bir Silent Hill der iken, Silent Hills’in (P.T.) geri döneceğine dair duyumlar dahi almıştık. Ne var ki son birkaç aydır bu, yerini daha çok Bloober Team tarafından geliştirilmekte olduğu söylenen Silent Hill 2 Remake söylentilerine bırakmıştı.

Her ne kadar Polonya menşeli geliştiricinin üzerinde çalıştığı söylenen oyun daha çok gündeme gelmiş olsa da, Silent Hill: The Short Message sürpriz bir şekilde ortaya çıktı. Görünüşe göre resmi duyuruya iyiden iyiye yaklaştık.

ZB8geMbcSQRWVcyK5zqJiV-1200-80

Silent Hill: The Short Message, Güney Kore’de Derecelendirildi

Güney Kore menşeli GRAC (Oyun Derecelendirme ve İdare Komitesi) tarafından yapılan derecelendirme ile ortaya çıkan oyun için başvuruda bulunan ise UNIANA. UNIANA, Konami firmasının bölgedeki oyunlarını yayınlamaktan sorumlu ve başvuru listesinde yeni Silent Hill dışında eFootball 2023 de bulunuyor.

Şimdilik herhangi bir çıkış platformları ve yaş sınırı belirtilmiş değil. Haliyle markanın yeni oyunu bizler için büyük bir gizem olmaya devam ediyor.

Ne zaman duyurulacağına dair bir ipucu olmasa da, bir sonraki büyük etkinlik The Game Awards 2022 ve gözlerimizi yavaştan o tarafa çevirmemiz gerekebilir. Gerçi önümüzdeki haftalarda da sürpriz bir şekilde ilk tanıtım fragmanı ile karşılaşabiliriz. Ancak şu an için geliştirime aşamasının erken bir safhasında olabileceğini de unutmamak lazım. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version