Silent Hill: Ascension Çıkış Tarihi Sızdı (Güncel)

Kasım'da Silent Hill başkadır...

GÜNCELLEME: Silent Hill: Ascension çıkış tarihi, Genvid tarafından yapılan duyuru ile App Store, Google Play ve masaüstü tarayıcısı için 1 Kasım 2023 Çarşamba TSİ 04:00 olarak teyit edildi.

***

Görünüşe göre Silent Hill: Ascension çıkış tarihi sızdı. Eğer Konami ve Genvid Interactive tarafından da teyit edilir ise, önümüzdeki ayın başında ilk bölüm yayınlanmış olacak.


İlginizi Çekebilir: Yeni Silent Hill: The Short Message Hikaye Detayları Sızdırıldı


Silent Hill: Ascension Çıkış Tarihi Belli Oldu Mu?

2022 yılının Ekim ayı içerisinde gerçekleştirilen Silent Hill Transmission sunumu sırasında duyurulmuş olan oyun, Konami tarafından söylenene göre bu yıl içerisinde oyuncular ile buluşacak. Görünüşe göre de zaman hiç olmadığı kadar yakın. Öyle ki eğer Google Play mağazasındaki listeleme doğru ise, Silent Hill: Ascension çıkış tarihi 1 Kasım 2023 TSİ 04:00 olarak belirlenmiş ve halihazırda ön-kayıt yaptırabiliyorsunuz. Bu da, Konami firmasının yakın bir zamanda resmi duyuru ile karşımıza çıkabileceği ihtimalini doğuruyor.

silent-hill-ascension

Bahsi geçen Silent Hill oyunu, bizlere çok farklı bir deneyim yaşatacak. Aşina olunanın dışına çıkılarak, bir nevi topluluk etkinliği gibi bir tat sunacak. İzleyiciler hikayeye müdahale ederek finalini değiştirebilecekler. Hatta bazı sahnelerin parçası bile olabilecekler. Anlayacağınız üzere devasa çapta sosyal bir deneyim ile karşı karşıyayız.

Daha önceden sunulan bilgilere bağlı olarak, her bir eş akışın (steam) oyuncular veya izleyiciler tarafından verilen ve hikayenin sonucuna etki edecek olan karar ile bağlantılı olacak. Eş akışların programını ise serinin canlı yayına geçmeye hazır olmasından kısa bir süre önce öğrenebileceğiz.

Her bir gün içerisinde oyuna giriş yaparak sonraki yirmi dört saat boyunca geçerli olacak kararları görebilecek iken, oldukça önemli olan bazı karar ise hikayenin ilerideki bir safhasında gösterilecek.

Görünüşe göre Genvid Entertainment, mümkün olan herkesin katılımda bulunmasını istiyor ve bunun için de farklı seçenekler üzerinde duruyor. Öyle ki her gün giriş yapabilen ve sıkı sıkıya takip edebilen izleyiciler veya oyuncular kararları QTE sistemi ile verilecek iken, her gün giriş yapamayacak kadar yoğun olanlar ise topluluk bulmacalarına katılarak hikayenin finaline etki edebilecekler.

Exit mobile version