Silent Hill 2 Remake Pyramid Head Hikayesi ile Gelecekmiş (Güncel)

Ayrı bir hikaye sunulacak gibi görünüyor...

GÜNCELLEME: Konami sözcüsü tarafından IGN sitesine yapılan açıklamada, Silent Hill 2 Remake Pyramid Head kök hikayesi ile ilgili bilginin Best Buy Canada tarafından yapılan listeme hatası oldu ve mağazanın bu bilgiyi güncellemesinin gerektiği söylendi. Ne var ki sözcü tarafından Pyramid Head için bir kök hikayenin varlığı ne teyit edildi ne de yalanlandı. Bununla birlikte, her ne kadar bahsi geçen listeleme sonradan kaldırılmış olsa da, perakendecinin bu bilgiyi nasıl yayınladığına dair herhangi bir açıklama da getirilmiş değil.

***

Bir sızıntıya göre Silent Hill 2 Remake Pyramid Head hikayesi ile de gelecekmiş. Yani bu Born From A Wish dışında başka bir yan hikayenin daha bizlere sunulacağı anlamına geliyor.


İlginizi Çekebilir: Konami Müjdeyi Verdi: Yeni Silent Hill Remake Oyunları Gelecek


Bildiğiniz gibi orijinal oyunda Pyramiş Head isimli bir yaratık vardı. Silent Hill evreninde tanrının yardımcılarından biri olup da hem infaz hem de çeşitli eşyaları toplamanız durumunda diriltme yetkisi olan bu yaratık, karşımıza her çıktığında, zaten gergin olan atmosferi daha da bir gergin hale getiriyordu. Yeniden yapımda ise kendisini daha da yakından tanıma fırsatımız olacak. Öyle ki tespit edilen bir detaya göre, Silent Hill 2 Remake Pyramid Head hikayesi sunacak.

Silent Hill 2 Remake Pyramid Head Hikayesi ile mi Gelecek?

Bir ResetEra kullanıcısı, Best Buy sitesinin Silent Hill 2 Remake için yakın bir zaman önce bir listeleme yayınladığını fark etmiş. Bu listeleme her ne kadar kısa sürede kaldırılmış olsa da, sayfada yer alan ilginç bir detay gözlerden kaçmadı.

dpanim tarafından paylaşılan görselde, ‘Fan favourite character, Pyramid Head, makes a return along with a special origin story for fans to play through’ yani ‘Hayranların favori karakteri Piramit Kafa, hayranların oynaması için özel bir kök hikayesi ile geri dönüş yapıyor’ cümlesi dikkat çekiyor.

Silent-Hill-2-Remake_08

Bazı kullanıcılar bununla Born From A Wish senaryosuna işaret edildiğine inanıyor, ama şunu da unutmamak lazım ki Silent Hill 2 Remake oyunun orijinal oyundaki hikayeyi genişletecek yapıda olacağı iddia edilmişti. Haliyle Maria karakterini yönettiğimiz bir yan senaryoya ek olarak Pyramid Head’in fonu hakkında daha fazla detay öğrenebileceğimiz ikinci bir yan senaryo ile de karşılaşacak olmamız büyük ölçüde ihtimal dahilinde diyebiliriz.

Şimdilik yeniden yapım Silent Hill 2 ile ilgili herhangi bir güncel yeni bilgiye sahip değiliz. Çıkış tarihi dahil almayı beklediğimiz yeni haberler muhtemelen The Game Awards 2023 sırasında gelecek, ama oyunun Steam sayfasında yapılan güncellemeler de şov öncesinde de bir şeyler görebileceğimiz düşüncesini oluşturdu.

2022 yılının Ekim ayında yapılan resmi duyurunun ardından ortaya atılan bazı iddialar, Konami firmasının yeni içerik ve orijinal hikaye akışı değişiklikleri açısından Bloober Team’i oldukça kısıtladığı yönündeydi. Zaten Polonya menşeli geliştirici stüdyo da mevcut hikaye temelini bozmak gibi bir maksadının olmadığını dile getirmişti.

Exit mobile version