Silent Hill 2 Remake, Geliştirilme Aşamasının Sonlarındaymış

Yeniden yapım, birkaç ay uzağımızda...

Silent Hill 2 Remake, Geliştirilme Aşamasının Sonlarındaymış

Silent Hill 2 Remake oynamak için fazla bir zaman beklememiz gerekmeyecek olabilir. Bloober Team tarafından yapılan açıklama ile geliştirilme aşamasının sonlarına gelindiği müjdelendi. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni Silent Hill Oyunları ve Filmi Duyuruldu


Yeni Silent Hill oyununun geliştirilme aşamasında olduğu söylentileri ilk ortaya çıkmaya başladığı zamanlarda, bilhassa Resident Evil ile ilgili sızıntıları ile itibar kazanmış olan Aesthetic Gamer tarafından yeni oyunun 2019 yılının başlarından bu yana geliştirilme aşamasında olduğu söylenmişti. Görünüşe göre bu söylem teyit edilmiş oldu.

Silent Hill 2 Remake Geliştirilme Aşamasının Sonuna Geliyor

Yakın bir zaman önce gerçekleştirilen WSE Innovation Day sırasında Bloober Team başkanı Piotr Babieno, Silent Hill 2 Remake oyununun geliştirilme aşaması hakkında konuştu. Babieno, geliştirilme aşamasının 2019 yılında başladığını ve bütçenin de Konami tarafından sağlandığını belirtti. Diğer bir deyişle, üç yıldır süren bir geliştirilme aşamasından bahsediliyor.

Görünüşe göre, oyunun çıkışı önümüzdeki sene gerçekleşecek. Çünkü, Bloober Team başkanı Piotr Babieno halihazırda birbirinden ayrı elementleri cilalama aşamasında olduklarını dile getirdi. Yani geliştirilme aşaması neredeyse tamamlanmak üzereymiş. Çıkış tarihi ise tamamıyla Konami firmasının vereceği karara bağlıymış. Hem çıkış tarihi duyurusu, hem de oyunun çıkacağı zaman için fazla beklemeyecekmişiz gibi görünüyor.

Son olarak, yukarıda da bahsettiğimiz gibi, Babieno yeniden yapım Silent Hill 2 bütçesinin Konami tarafından karşılandığını yineledikten sonra sıradaki üretim kilometre taşları için paranın gelmeye devam ettiğini de sözlerine ekledi. Ayrıca Japon yayıncının ve şirket için ekibin ticaret ortaklarının şirket içi araştırmasına bağlı olarak yeniden yapım ile ilgili harika geri dönüşler ve iyi bir satış başarısı yakalamasını da bekliyorlarmış.

Exit mobile version