Silent Hill 2 Remake Demo Görüntüleri Sızdırıldı (Güncel)

Yeniden yapım Silent Hill 2 Remake, yakında duyurulabilir...

GÜNCELLEME: Sızdırılan Silent Hill 2 Remake demo görüntüleri, yüksek çözünürlüklü halleri ile yeniden karşımıza çıktı. Yeni sızıntıyla, daha önceden düşük çözünürlüklü ve bulanık olmaları ile net olarak anlaşılamayan görsellerin içeriğini tam olarak seçebilmek mümkün oluyor.

Silent Hill 2 Remake Demo Görüntüleri

***

Yıllardır süren bekleyişimizin ne zaman sona ereceğini bilmiyoruz, ama yakın bir zaman önce heyecan verici yeni bir gelişme yaşandı ve Silent Hill 2 Remake demo görüntüleri sızdırıldı. Ne var ki bu görüntülerin nihai sürümden ziyade demo görüntüleri olduğunu söyleyelim. Ancak Bloober Team ekibinin nasıl bir plan içerisinde olduğunu az çok anlatıyor diyebiliriz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Silent Hill ve Metal Gear Solid Oyunları Steam’e Geliyor!


Bildiğiniz gibi, 2019 yılının sonlarından itibaren yeni Silent Hill oyunlarıyla ilgili sayısız söylenti duymuştuk. Yakın bir zaman öncesine kadar da akıllarda kalan iki önemli gelişme yaşanmıştı. Bunlardan biri, geliştirilme aşamasındaki oyunun 2020 yılındaki aşamasına dair ekran görüntülerinin sızdırılmasıydı. Diğeri ise Bloober Team stüdyosunun Silent Hill 2 Remake üzerinde çalıştığıydı.

Silent Hill 2 Remake Demo Görüntüleri Ortaya Çıktı

İşte yakın bir zaman önce Twitter üzerinde yaşanan yeni bir paylaşım ile yeniden yapım Silent Hill 2 Remake oyununa ait olduğu söylenen ilk görüntüler de sızdırıldı. Muhtemelen Konami tarafından DMCA ile alınacak aksiyon ile bu görüntüler kısa sürede kaldırılabilir, ama biz böylesi bir durum karşısında yeni kaynaklar üzerinden görüntüleri yenilemeye devam edeceğiz.

the_marmolade ve alej135 tarafından sızdırılan görüntüler her ne kadar fazlasıyla düşük çözünürlüklü ve bulanık olsa da, içlerinden birinde elinde meşhur çivili sopayı tutan James Sunderland ve karşısında da bubble head nurse olarak nitelendirilen yaratık hemşireyi görebiliyoruz. Burası, hepimizin bildiği Brookhaven Hospital oluyor. Diğer iki görüntüden birinde yine bu hastaneye ait olduğunu düşündüğümüz bir koridor seçilebiliyor iken, en üsttekinde ise dağınık bir masa görülebiliyor. Bir tahmin yürütmek zor olsa da, belki başka bir Brookhaven Hospital odası, Woodside Apartment veya Blue Creek Apartment veya orijinal oyunda giremediğimiz bir yapının içi olabilir. Her üç görüntüde de ortak olan bir şey var ki, orijinal oyundaki sabit kamera açısından vazgeçilip omuz üstü kamera açısında geçilmiş olması.

Aesthetic Games tarafından ResetEra üzerinden yapılan paylaşıma bakılırsa da, bahsi geçen görüntülerin, Bloober Team ekibinin Japon oyun yayıncısına sunmak için hazırladığı demodan alınmış. Nihai sürümü yansıtmıyor olup, herhangi bir bütçenin ayrılmadığı konsept gösterimiymiş. Bununla birlikte, 2018 yılının yaz mevsiminde Konami uygun bir geliştirici arar iken bu demonun yeşil ışık almış olan seçeneklerden birisi olduğu da söylenmiş.

Şu an için ne Japon oyun yayıncısından ne de Polonya menşeli geliştiriciden duruma uygun bir açıklama yapılmış değil. Eğer DMCA tarafından kaldırılma girişiminde bulunulursa, the_marmolade ve alej135 tarafından paylaşılan görüntülerin gerçek olduğu ortaya çıkmış olacak diyebiliriz. Gelişmeleri takipteyiz.

Exit mobile version